Міжнародний день дружби: привітання та листівки для близьких людей

Свята

Ірина Майстренко

Фріланс-редакторка

Міжнародний день дружби: привітання, картинки та відео Фото: canva.com

У святковий день обов’язково огорніть увагою тих, хто завжди поруч з вами…

30 липня святкують Міжнародний день дружби, тож вам у цю важливу дату точно знадобляться щирі привітання з Міжнародним днем дружби. Оригінальний святковий контент вже у нашому матеріалі.

Нагадаємо, що 2011 року Генеральна асамблея ООН вирішила запровадити нове важливе свято — Міжнародний день дружби. Святковою датою обрали 30 липня. І з кожним роком популярність свята тільки зростає.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Не забудьте цього дня подякувати за дружбу тим, кого любите, хто йде поруч з вами по життю, хто підтримує та надихає, на кого завжди можна покластися. Красиві привітання з Міжнародним днем дружби вам у цьому допоможуть.

З Міжнародним днем дружби: привітання у віршах та прозі Фото: pexels.com

З Міжнародним днем дружби: привітання у віршах та прозі, а також картинки

У Міжнародний день дружби 2024 обов’язково нагадайте друзям, за що ви їх любите та цінуєте, а щирі побажання лише додадуть атмосферності цьому дню.

***

Сьогодні чудове свято — Міжнародний день дружби! І я хочу привітати з ним вас, мої рідні! Спасибі, що ви зі мною, завжди на зв’язку і в потрібну хвилину поруч. Бажаю вам безхмарного настрою, радості та щастя на всі часи. Великих успіхів, подвигів і досягнень. Нехай все в житті складається щасливо і найкращим чином! Зі святом!

***

В День дружби поспішаю привітати,
Бо день такий буває раз на рік,
Добра і щастя щиро побажати,
Всім друзям на їх довгий-довгий вік!
До сотні літ усім нам щоб дожити
І всі роки продовжувать дружити!

***

Дружба справжня з роками лише міцніє. Другу можна довірити всі найпотаємніші таємниці й покластися в відповідальній ситуації. Я бажаю, щоб завжди були друзі щирими та відкритими з тобою. Вітаю з Міжнародним днем дружби!

***

З Міжнародним днем дружби! Ти — справжній скарб у моєму житті. Дякую за все, що ми пройшли разом. Бажаю тобі щастя і радості.

***

У День дружби хочу побажати, щоб кожен з вас мав найвірнішого друга. Нехай процвітає дружба між людьми й нехай всі будуть щасливими!

Привітання з Міжнародним днем друзів у віршах та прозі Фото: canva.com

***

Вітаю з Міжнародним днем дружби! Дякую за твою підтримку і дружбу. Нехай наше спілкування приносить нам радість ще довгі роки.

***

З Днем дружби хочу привітати!
Це свято для всіх нас,
Щоб дружбу світлу прославляти,
Ту, що лікує у важкий час.
Вам бажаю друзів берегти,
Ніколи їх не зраджувати,
Допомагати, любити та вірити,
Любити та розуміти!

***

Мої дорогоцінні друзі, спасибі за те, що ви у мене є! Я дуже ціную вас і нашу дружбу, адже з вами моє життя набагато яскравіше, веселіше, цікавіше і щасливіше! Сподіваюся, що з роками наша дружба буде тільки міцнішати!

Найкращі привітання з Міжнародним днем дружби 2024 у віршах та прозі Фото: fakty.com.ua

***

Вітаю з Міжнародним днем дружби! Дякую, що ти завжди поруч, даруєш підтримку і радість. Нехай наша дружба тільки зміцнюється, а життя приносить лише щасливі моменти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

***

Вітаю із Міжнародним днем дружби. Бажаю дружити з добрими людьми, які завжди тебе підтримають і зрозуміють. Бажаю, щоб ця дружба була міцною і сильною, щоб ні кілометри, ні вітри долі, ні життєві позиції один одного не загрожували сколом або тріщиною в теплих і щирих дружніх стосунках.

***

З Днем дружби всіх вітаю!
Міцно-міцно обіймаю,
Дякую всім кажу,
Тому що вас я люблю!
Я бажаю вам це свято
Зустріти весело та дружно.
Сміху, радості та щастя
І великої міцної дружби!

***

Сьогодні добре та доброзичливе свято — Міжнародний день дружби! Вітаю тебе, друже, з цим святом і бажаю бути завжди успішним, здоровим та повним оптимізму! Завжди досягай поставленої мети й завжди подавай приклад іншим людям!

***

Дорогий мій друже, на тебе я можу покластися в будь-якій ситуації! Ти прийдеш на допомогу в будь-який час дня і ночі, в холоднечу і в спеку. Так дозволь побажати тобі в День дружби завжди чудового настрою, успіхів і безмежного щастя. Нехай все хороше, що ти тільки зможеш собі нафантазувати, обов’язково стане реальністю!

***

Від душі вітаю зі святом! Бажаю, щоб справжня дружба не розчинялася в часі та не губилася в кілометрах. Нехай в будь-якій складній ситуації на допомогу поспішить вірний друг. Нехай друзі завжди залишаються добрими супутниками на твоєму життєвому шляху!

Міжнародний день дружби 2024: привітання, картинки, відео tsn.ua

***

Дружба — це безцінний дар, який дається обраним і гідним людям. Бо оцінити її принади й багатство можуть лише ті, хто чистий душею і відкритий серцем. Ти — саме така людина — справжня, чесна, надійна. Зі святом дружби!

***

Вітаю тебе з Міжнародним днем дружби! Це велике щастя мати такого вірного і надійного друга, як ти, готового завжди прийти на допомогу. Кажуть, що друзі — це родичі, яких ми собі вибираємо самі. Так, ти для мене не просто друг, а й рідна людина. Я хочу побажати тобі залишатися таким же легким і безпосереднім. Нехай у твоєму житті буде побільше везіння. А якщо знадобитися допомога — пам'ятай, що в тебе є, на кого покластися.

***

З Міжнародним днем дружби! Хочу висловити тобі свою вдячність за те, що ти завжди поруч, незалежно від обставин. Ти робиш моє життя яскравішим і наповнюєш його незабутніми моментами. Твоя підтримка і щирість — безцінні. Бажаю тобі завжди залишатися таким же чудовим і добрим. Нехай усі твої мрії збуваються, а життя буде сповнене радості, любові та успіхів. Дякую за те, що ти є у моєму житті.

Вітаємо з Міжнародним днем дружби!

Також збережіть собі ці дати: коли буде Медовий, Яблучний та Горіховий Спаси у 2024 році. Актуальна інформація доступна за посиланням.