Молитви перед навчанням: дітям, і батькам за дітей — українською

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Молитви перед навчанням, фото: karalevna.com.ua

Для вас — 3 сильні молитви перед навчанням

Тисячі українців готуються до початку нового навчального року. Віряни ведуть своїх дітей у храм, аби вони отримали благословення на навчання. Раніше ми публікували молитви за дітей на щасливу долю, а тепер поділимося текстами молитов, які читають перед навчанням.

Для вас — 3 сильні молитви, які допоможуть дітям гарно вчитися і легко здобувати знання. На початку кожної молитви потрібно тричі осінити дитину знаменням. Це ж повторити і в кінці молитви.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Молитви перед навчанням — українською

Молитва для дитини:

Царю Небесний, пошли мені благодать Духа Твого Святого, що подає мені розум і зміцнить духовні сили мої, щоб я, уважно переймаючи науку, виріс (виросла) — Тобі, Творцеві нашому, на славу. Батькам нашим — на втіху, Церкві й Україні — на користь. Амінь.

Молитва, якою батьки благословляють дитину:

Господи Боже і Создателю наш, що образом Своїм нас, людей, прикрасив, і що вибраних Твоїх навчив Закону Твого так, що дивуються ті, хто слухає його; що дітям таємниці премудрості розкрив, що Соломону і всім мудрецям її дарував! Відкрий серця, розум і уста рабів Твоїх оцих (імена дітей), щоб зрозуміли силу Закону Твого і успішно пізнали викладуване перед ними корисне вчення для слави Пресвятого Імені Твого, для користі й збудування Святої Твоєї Церкви, і для розуміння доброї та досконалої волі Твоєї.

Визволи їх від усяких підступів ворожих, збережи їх у вірі й чистоті на весь час життя їхнього, — нехай будуть міцні розумом і виконанням Заповідей Твоїх і, так навчені, прославлять Пресвяте Ім’я Твоє, і будуть спадкоємцями Царства Твого, — бо Ти, Бог сильний милістю і милосердний в силі, і Тобі належить усяка слава, честь і поклоніння, Отцю, і Сину, і Святому Духу — завжди, нині й повсякчас, і на віки вічні. Амінь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Молитва Іоана Златоустого, щоб Бог дарував розуміння 

Дай, Господи, моєму недостоїнству благодать розуміння, щоб я розпізнавав приємне для Тебе, а для мене — корисне. І не тільки розпізнавав, але й робив це. Щоб я не захоплювався і не приліплювався до марноти, щоб умів співстраждати тим, хто страждає, і бути поблажливим до грішників. Амінь.

Раніше ми публікували молитву за зцілення. Для вас — слова чудотворної молитви до Всевишнього, яка дарує здоров’я тим, хто хворіє.