Найкращих курортів та процвітання! Привітання з Днем туризму прикольними картинками і чудовими словами

Усі свята

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Картинка привітання з Днем туризму. Фото: Хочу!

Вітаємо працівників туристичного бізнесу з Днем туризму

27 вересня в Україні відзначається день туризму. Це чудова можливість привітати працівників туристичних агенцій та любителів подорожувати зі святом.

Любов до подорожей кипить у крові багатьох людей. Це так приємно - пізнавати нові місця, відкривати горизонти та дихати на повні груди посеред неймовірної природи. Хочу! вітає всіх, хто обожнює подорожувати і тих, хто з радістю робить все можливе для нашого відпочинку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Картинка привітання з Днем туризму. Фото: Хочу!

Кожного року нашу країну відвідували мільйони туристів. Найпопулярнішим містом для туристів був Львів, далі Чернівці, Софіївський парк в Умані, Київ, Мукачево, Переяслав, Харків, Чернігів, Одеса та Ужгород. 

Привітання з Днем туризму

Вітаємо від щирого серця всіх тих, хто подорожує, і тих, хто допомагає людям побачити світ. Сьогодні ваше професійне свято. У цей знаменний для всіх день хочемо побажати вам, щоб збулися всі ваші мрії, а ангел-охоронець допомагав вам у всіх починаннях! Міцного здоров'я, удачі і попутного вітру! Зі святом - Всесвітнім днем туризму!

Картинка привітання з Днем туризму. Фото: Хочу!

Вітаю зі Всесвітнім днем туриста! Бажаю нових відкриттів, цікавих маршрутів і повний рюкзак щастя. Нехай здоров'я і фінанси дозволяють, а життя розташовує до подорожей. І нехай компас долі завжди вказує на добробуту і успіх.

Картинка привітання з Днем туризму. Фото: Хочу!

Бажаю обійти з рюкзаком і наметом весь світ: підкорити гори, переплисти річки, виходити всі тайгові і степові стежки, продертися через джунглі! Нехай ночами не кусають москіти і комарі, вдень не спалює сонце, вночі гріє спальний мішок і не тиснуть боки шишки і камені, а вечорами зачаровують полум'я багаття і пісні під гітару! Нехай радують природа, романтика і нові враження!

Картинка привітання з Днем туризму. Фото: Хочу!

День туризму! Вітаю всіх причетних з цим професійним святом. Бажаю здоров’я, щастя, впевненості у власних силах, професіоналізму та успіху. Нехай туристична галузь у нашій країні процвітає, а наші співгромадяни більше відвідуватимуть світові туристичні курорти!

Картинка привітання з Днем туризму. Фото: Хочу!

Вітаю з Днем туризму – святом усіх, кого ваблять близькі й далекі мандрівки, активний і змістовний відпочинок.  Щиро бажаю працівникам туризму вагомих здобутків, а туристам зі стажем і початківцям – міцного здоров’я, завзяття, наснаги, цікавих зустрічей і відкриттів у пізнанні навколишнього світу.

Картинка привітання з Днем туризму. Фото: Хочу!

Вітаю з Всесвітнім днем туриста! Бажаю нових відкриттів, цікавих маршрутів і повний рюкзак щастя. Нехай здоров’я і фінанси дозволяють, а життя розташовує до подорожей. І нехай компас долі завжди вказує на добробут і успіх.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У 2024 році в туризмі будуть популярними нові тренди. Можливо деякі з них ви ще не пробували, тому зберігайте собі варіанти цікавого дозвілля.