Найрозкішніші образи зірок на "Еммі-2024": Дженніфер Еністон, Селена Гомес та інші красуні на червоній доріжці (ФОТО)

Ікони стилю
961

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Дженніфер Еністон, Нікола Колхан та Селена Гомес на Еммі-2024. Фото: Getty Images

Милуємось ефектними сукнями зірок на престижній кінопремії

Учора, 16 вересня, у Лос-Анджелесі пройшла щорічна церемонія нагородження американської телевізійної премії "Еммі". На цю важливу подію з'їхалися знаменитості з усього світу. Кожен намагався вразити присутніх своїм вбранням, тож показуємо найкрасивіші образи зірок на червоній доріжці.

Цікаво, що цьогоріч "Еммі" проводиться вже вдруге, оскільки через торішній страйк акторів і сценаристів, 75-та церемонія, яка мала відбутися у вересні 2023 року, була перенесена на січень 2024-го. Але тепер подія повернулася до звичного графіка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На червоній доріжці зібралися як нові обличчя, так і зірки першої величини — і всі продемонстрували вишукані та розкішні образи. Акторка Дженніфер Еністон, відома за серіалом "Друзі", обрала напівпрозору обтислу сукню від Oscar de la Renta, доповнивши її каблучкою та браслетом. Шанувальники високо оцінили її образ.

Дженніфер Еністон. Фото: Getty Images

Різ Візерспун, відома ролями у "Білявка в законі" та "Ранкове шоу", продемонструвала елегантне вбрання з відкритим декольте. Вона з'явилася в чорній сукні з фатину, прикрашеній білими та золотими квітами.

Різ Візерспун. Фото: Getty Images

Співачка та акторка Селена Гомес вибрала для виходу на "Еммі" чорну велюрову сукню від Ralph Lauren. Її вбрання мало форму "рибки" та хрестоподібний виріз, прикрашений камінням.

Селена Гомес. Фото: Getty Images

Оскароносна Меріл Стріп, найбільш відома за роллю в "Диявол носить Прада", вирішила відмовитися від традиційної сукні й обрала класичний рожевий костюм. Під ним була сатинова блуза з великим бантом того ж відтінку.

Меріл Стріп. Фото: Getty Images

Акторка серіалу "Бріджертони" Нікола Кохлан з'явилася у сріблястій сукні незвичайного крою. Своє відкрите декольте вона вирішила не прикрашати зайвими аксесуарами.

Нікола Кохлан. Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нижче ще кілька зіркових образів з червоної доріжки "Еммі-2024". Насолоджуйтесь!

Софія Вергара. Фото: Getty Images
Ріта Ора. Фото: Getty Images
Дакота Фаннінг. Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, раніше ми показували вам найкрасивіші образи зірок на MTV VMA 2024. На цій премії побувала Сабріна Карпентер, Періс Гілтон та інші зірки.