Нарешті забула колишнього. Камалія вперше розповіла про стосунки з новим чоловіком: "Таке натхнення"

Новини шоубізнесу
719

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Камалія більше не самотня. Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Камалія не приховує новий роман після розриву з Захуром

Камалія, яка нещодавно розсекретила, скільки витрачає на освіту дітей у Лондоні, здивувала шанувальників новим зізнанням. Зірка закрутила новий роман. Детальніше про це читайте на Хочу!

Відома українська співачка Камалія розповіла, що після розриву з пакистанським бізнесменом Мохаммадом Захуром у неї з’явився новий коханий. Про зміни в особистому житті зірка поділилася в програмі "ЖВЛ".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

47-річна артистка відверто зізналась, що зараз вона закохана. Камалії хочеться проводити більше часу з новим обранцем та робити для нього приємні речі:

Таке натхнення йде, і ти сяєш. Ти сяєш, хочеш постійно бачити цю людину, хочеш щось робити для неї, хочеш проводити час.

Камалія поки не поспішає розкривати особистість свого нового партнера. Та й вона ще не впевнена, чи ці стосунки переростуть у справжнє кохання, бо, на її думку, почуття потребують часу.

Спочатку всі закохуються. Кохання — воно пізнається лише після двох-трьох років стосунків,
— говорить зірка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що Камалія була одружена з Мохаммадом Захуром протягом 20 років. У 2023 році подружжя оголосило про розлучення. У пари є дві доньки — Арабелла та Мірабелла. Довгий час співачка доволі завуальована говорила про причини розлучення, але нещодавно зізналась, що їхні стосунки зіпсувала донька Мохаммада від його першої дружини.