Наснився кінь? Це — сон-попередження

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

До чого сниться кінь, фото: diego_torres

Віщуни розтлумачили сновидіння, в якому був кінь

Тварини уві сні приходять рідко. Здавна наші пращури та інші стародавні племена були переконані, що кожна тварина — це окремий тотем. І вони приходять у сон як обереги, аби попередити людину про щось важливе. Раніше ми писали, чи варто вішати ловця снів від нічних жахіть, а тепер розшифруємо сон про коня.

Кінь уві сні має чимало різних значень. Усе залежить від деталей сновидіння. Пригадайте сюжет сну та всі нюанси, які ви бачили або чули.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тлумачення провидців

Сонник Ванги

Якщо уві сні ви бачили білого коня, чекайте добра і блага. Нещастя завершаться і ви вийдете на “білу смугу” життя. Породистий кінь сниться до миру. Доглянутий кінь — до поганого врожаю. Коні на сухому пасовищі — до бідності.

Сонник Міллера

Сон, у якому кінь був негарним та брудним, попереджає про обман. Якщо тварина була доглянута — про складні справи, в яких у вас буде успіх. Коні з возом сняться до проблем, які з’явилися після вашої брехні.

Сонник Фрейда

Коні сняться до бажання мати пару. Якщо сновидець уже в стосунках — час подумати про заручини, аби швидше узаконити ваші почуття. Їхати конем — знак того, що сновидець готовий мати дітей.

Сонник Нострадамуса

Кінь сниться до образ, які людина не може відпустити. Зазвичай ця тварина уві сні є знаком розчарування. Якщо ви ішли вгору з конем або на коні — готовність займати керівну посаду.

Який був кінь

За сонником Лоффа

  • білий кінь для дівчини сниться до не скорого знайомства з майбутнім чоловіком

  • рудий кінь — до пристрасті й роману, яки нічим хорошим не закінчиться

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сонник Міллера

  • коричневий кінь — до багатства й успіху у справах, які не є законними

  • рудий кінь — до короткого задоволення

  • темні коні сняться до проблем, де потрібно буде брати ситуацію в свої руки

  • сірий кінь — до вигідної пропозиції

  • рожевий — до кохання, де шукають вигоду

Сонник Ванги

  • білий кінь сниться до поганого знайомства, для заміжньої жінки — до зради

  • чорний кінь — до кохання, якщо вони біжать на вас — до проблем

  • рудий кінь сниться до пристрасті

Що робив кінь

За сонником Цвєткова

Якщо кінь вас кусав — до скарги у вашу сторону, якщо нападав на вас — до домагань від протилежної статі, тому будьте обережними. Якщо уві сні ви побачили, як кінь впав — втратите якийсь привілей.

Кінь із людьми сниться до проблем та важкого життя. Якщо ви бачили, як у полі паслися коричневі коні, — чекайте успіху в справах. Якщо кінь уві сні міняв колір — до пристрасті. Чути іржання — до сварки.

Сонник Хассе

Якщо уві сні кінь народжував, чекайте багатства і подарунків. Якщо уві сні молода жінка бачила, як чоловік скаче на коні в її сторону — до заручин. Якщо ви були на коні, який спокійно віз вас — до обману з вашої сторони. Якщо ви їхали конем швидко — до небезпечної справи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сонник Лонго

Якщо уві сні ви побачили пораненого чи вбитого коня, чекайте біди. Якщо кінь вас укусив — до проблем зі здоров’ям. Якщо ви загубили коня і шукали його — знак, що ваші надії марні.

Сон, у якому ви запрягали коней, означає початок нової справи. Вона принесе і успіх, і гроші. Гладити коня — до фінансових злетів. Якщо ви побачили мертвого коня, чекайте втрачених надій.

Раніше ми писали про віщі сни. Езотерики розповіли, які ознаки показують, що ви побачили видіння, а не звичайний сон.