Натріть огірком дзеркало у ванній і будете у шоці з результату (ЛАЙФХАК)

Лайфхаки

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Чисте дзеркало без зусиль. Фото: https://www.allcleaningservicesllc.com

Свіжий огірок допоможе надати ванній кімнаті приємного аромату свіжості

Запах свіжого огірка входить до найкращих запахів свіжості. Тому досить часто він є у складі відомих парфумерних композицій. А чи знаєте ви, що цей овоч може допомогти дзеркалу не запотівати під час приймання дужу чи ванни? Як це працює, розповідаємо далі.

Безліч людей зіштовхуються з проблемою запотівання дзеркала під дією гарячої води. Відомо досить багато способів попередити це: натирати поверхню піною для бриття чи ставити запалену свічку. Ми поділимося цікавим способом, яким можна використати під час водних процедур, то того ж, зараз саме сезон свіжих огірків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як зробити, щоб дзеркало не запотівало

Коли ми приймаємо ванну чи душ, то пара від гарячої води призводить до запотівання скляних поверхонь. Потім, щоб побачити себе у дзеркалі потрібно протирати скло або гріти його феном. Ми пропонуємо спосіб, який розв'яже цю проблему раз і назавжди.

Достатньо просто перед водними процедурами протерти дзеркало та скло шматочком свіжого огірка, а тоді насухо витерти паперовими рушниками чи м’якою ганчіркою. Так, після душу дзеркало завжди залишатиметься чистим і прозорим, а у ванній кімнаті супроводжуватиме аромат свіжості та чистоти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як прибрати сліди пальців на дзеркальних поверхнях. Ефективний засіб для прибирання можна зробити самостійно.