Не давайте приводів для паніки: як знайти машину на стоянці

Гаджети та авто

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Парковка авто на стоянці. Фото: https://news.hochu.ua/ukr/cat-relax/gadzhety/article-131896-iak-parkuvatisia-shhob-u-spinu-ne-letili-proklyoni-pravila-etiketu-na-parkingu

Паркувати машину потрібно так, щоб легко знайти її за 2 хвилини

Пощастило володарям машин, у яких є власний гараж чи місце біля будинку. Якщо ж користуватися платною стоянкою, то водії можуть об'їхати стоянку кілька разів, щоб знайти ідеальне місце, але слухати несхвалення інших водіїв. Проте, якщо стоянка досить велика, то потім доведеться шукати своє авто довгий час.

Звичайно, місце біля входу значно цінніше, проте, краще витратити кілька зайвих хвилин, щоб дістатися автомобіля, але не застрягнути у повільному русі машин і пішоходів при виїзді. Як паркувати авто на стоянці, щоб не довелося довго шукати, розповідає skyparksecure.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як запам’ятати місце припаркованого авто

  • Фотографуйте місце поряд з машиною. Якщо немає можливості прив’язати назву чи номер ділянки, краще зробити кілька фото поряд з машиною у різних ракурсах.

  • Шпилька в Apple на Картах Google. Сучасні картографічні програми дозволяють поставити шпильку на карті з можливістю перегляду пізніше. Можна навіть додавати деякі детальні примітки, які полегшать пошук.

  • Стоянка в аеропорту. При необхідності залишити машину в аеропорту, краще скористатися стоянкою зустрічі. Ваше авто припаркують без вас і точно вкажуть, де воно буде знаходитися.

  • Гелева кулька. Прив’яжіть гелеву кульку до автомобіля і завжди легко відшукаєте його серед багатьох інших.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як діяти, щоб не потерпати у салоні авто від спеки. Кілька слушних порад перетворять кермування на комфортну подорож.