Один несподіваний інгредієнт зробить пельмені неймовірно смачними: що додати у фарш за старим рецептом

Кулінарні підказки

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

На ПЕНСІЇ / Секрет апетитних пельменів

Незвичайні, але дуже смачні пельмені

Секрети приготування страв - це те, що кулінари кожної сім’ї охороняють, як зіницю ока. Ми розповідали, як одна малесенька помилка псує котлети. Тепер ділимось цікавим старим лайфхаком. 

Хочете здивувати свою родину незвичайними і в той же час дуже смачними пельменями? Спробуйте приготувати їх з додаванням квашеної капусти. Це поєднання додасть вашій страві пікантну кислинку і насичений смак, пише pixelinform.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Чому квашена капуста?

Квашена капуста – це не лише смачний і корисний продукт, але й справжній делікатес. Вона багата на вітаміни, мінерали та пробіотики, які благотворно впливають на наш організм. Додавши її до фаршу для пельменів, ви отримаєте страву, яка не тільки смачна, але й корисна.

Як приготувати пельмені з капустою?

Капусти беремо 300 грамів на кілограм фаршу. Квашену капусту віджимаємо від зайвої рідини. Пропускаємо через м'ясорубку капусту, цибулю і фарш. З отриманої маси формуємо пельмені звичайним способом. Варимо пельмені в підсоленій воді до готовності.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Поєднання м’яса і квашеної капусти створює унікальний смаковий букет. Спробуйте приготувати пельмені з квашеною капустою за цим рецептом і ви точно не пошкодуєте. Також ми розповідали, який продукт зробить борщ червонішим.