Незадоволений стосунками і приховує це: 5 ознак, що виведуть чоловіка на чисту воду

Ми та чоловіки

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Фото: unsplash.com

Іноді спроби зрозуміти почуття партнера нагадують таємничий код. І редакція Хочу! знає, як його розгадати

Чоловіків, часто з дитинства вчать тримати свої емоції в секреті, тож не дивно, що жінкам важко вчасно зрозуміти, що стосунки під загрозою. Але редакція Хочу знайшла список сигналів, які допоможуть вчасно зрозуміти, що відбувається.

Як зрозуміти, що чоловік незадоволений стосунками: тривожні дзвіночки

Отже, вам здається, що ваші стосунки вже не такі ідеальні, як колись. Можливо, чоловік сумнівається в тому, що ваше спілкування має сенс. Про те, як вчасно це виявити, розповіло видання hackspirit.com. Отже, щоб зрозуміти чоловіка, зверніть увагу на ці ознаки:

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Чоловік занурюється у свій світ

Коли чоловік незадоволений своїми стосунками і намагається це приховати, він частіше губиться у своєму власному світі. І тут важливо зрозуміти — він занурився в себе, бо просто втомився від світу, або ж намагається втекти від вас.

Якщо ваш чоловік здається надзвичайно замкнутим або відстороненим, можливо, він думає про проблеми у ваших стосунках. Це підказка, щоб простягнути руку та розпочати відверту розмову.

Чорний гумор

Психологи впевнені — гумор може бути захисним механізмом. Коли люди мають справу зі складними ситуаціями чи емоціями, вони часто використовують гумор, щоб впоратися зі всім цим. Це допомагає їм полегшити ситуацію або навіть відвернути увагу від справжніх почуттів.

Коли хтось нещасливий, його гумор може стати темнішим. Чоловік, який незадоволений стосунками, але не готовий визнати це, може почати відпускати самопринизливі жарти або цинічні коментарі, що суттєво відрізняється від його звичайної поведінки. Це може бути непомітною ознакою його прихованого почуття незадоволеності.

Він став ніжнішим

Здається, все просто — чоловік, незадоволений стосунками, починає віддалятися. Однак це не завжди так. Як би нелогічно це звучало, в такій ситуації хлопці можуть ставати більш турботливими та ніжними. Адже таким чином вони намагаються компенсувати свій внутрішній неспокій. Це їх спосіб запевнити себе і вас в тому, що все гаразд, навіть коли в глибині душі вони знають, що це не так.

Він уникає планування майбутнього

Ви хочете спланувати відпустку зі своїм хлопцем і помічаєте, що він ухиляється від розмови? Можливо, це не випадковість. Якщо чоловік незадоволений своїми стосунками, він може почати уникати розмов про майбутнє — від планів на віхідні до спільних покупок.

Цей знак може бути особливо важко помітити, оскільки його можна легко замаскувати відмовками про зайнятість або бажання жити в моменті. Але якщо ви помітили, що чоловік постійно уникає таких розмов, це може бути ознакою його прихованого нещастя.

Зміни в поведінці

Якщо ваш чоловік незадоволений, але добре це приховує, в нього можуть з'явитися незначні зміни в поведінці, які легко пропустити. Тож, зверніть увагу на: 

  • різкі зміни режиму харчування або сну

  • підвищення або зниження сексуального бажання

  • незрозуміла потреба у особистому просторі та самотності.

Ці зміни в поведінці можуть здатися незначними на перший погляд, але можуть свідчити про те, що хлопець відчуває приховане невдоволення стосунками.

Раніше ми розповідали про те, як зрозуміти, чи не зависокі ваші вимоги до потенційного партнера.