Ідеальні для тривалих стосунків: 9 рис чоловіків, з якими вам точно по дорозі

Ми та чоловіки

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Фото: unsplash.com

Звичайно, гарна зовнішність і спільна любов до трешових реаліті-шоу - це приємні бонуси, але для стосунків на все життя потрібно трошки більше

Психологія вже давно знає характеристики, які вказують на те, що чоловік створений для довгострокових стосунків.

Як зрозуміти що чоловік підходить до стосунків: ознаки надійності 

Отже, якщо ви хочете довготривалих стосунків, потрібно розуміти, з яким хлопцем їх будувати. Зробити це можна, звернувши увагу на риси характеру, пише видання hackspirit.com . Критеріїв, як виявилося, не так багато — всього 9!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Безумовна емоційна доступність

Чоловік, який підходить для довготривалих стосунків, не зникає та не захоплюється гостінгом. Він буде поруч коли настануть важкі часи, багато справ і поганий настрій.

Додатковим бонусом буде, те, що йому комфортно висловлювати свої почуття і він вміє вирішувати конфлікти.

Загалом, емоційно доступний чоловік — правильний вибір, якщо ви шукаєте довгострокові стосунки.

Надійний тип прив'язаності

Теорія прив'язаності — дуже гарна основа для розуміння динаміки стосунків.   Чоловіки з надійним типом прив'язаності, як правило, більш комфортно почуваються у стосунках. Вони не грають в ігри, не ганяються за недоступними партнерами і не тримаються занадто далеко від партнерок..  

Командний гравець

Такий чоловік бачить стосунки не як підрахунок балів, а як партнерство.  Він із задоволенням розподіляє обов'язки, святкує ваші перемоги і розглядає прийняття рішень як спільний процес.  

Психологія стверджує, що пари, стосунки яких — рівне партнерство, часто отримують більше задоволення і навіть живуть довше.

Вміння чесно сперечатися (і знати, коли просити вибачення)

Розбіжності неминучі в будь-яких довготривалих стосунках. Але чоловік, який підходить для кохання на все життя, ніколи не буде під час сварок вдаватися до особистих образ чи мовчанки. 

Трошки дурості

Здатність сміятися разом, навіть у важкі часи, — це золота класика стосунків. Тож для довготривалих стосунків варто шукати чоловіка, який може змусити вас сміятися, який не сприймає себе надто серйозно. 

Плани на майбутнє

Плани на життя та амбіції — це чудово, особливо, якщо ви теж в них входите, але ідеальний для стосунків чоловік знає, що життя любить підкидати неочікувані події і вміє до них підлаштовуватися.

Він амбітний, але адаптивний — прагне розвиватися, але готовий змінити план, коли це необхідно.  

Хороший слухач

Чоловік для довготривалих стосунків уважний, ставить вдумливі запитання і запам'ятовує ті дрібниці, які показують, що йому справді не байдуже. По суті, він експерт з активного слухання.

Самосвідомість і постійна робота над собою

Такий чоловік знає, що ніхто з нас не є досконалим. Тому, усвідомлюючи свої недоліки та сильні сторони, він завжди активно прагне вдосконалюватися у всіх можливих напрямках. 

Він не боїться терапії, особистісного зростання або конструктивного зворотного зв'язку.

Він — ваш безпечний простір

Ідеальний чоловік для довготривалих стосунків — ваш надійний притулок. Саме відчуття безпеки з партнером закладає фундамент для тривалого кохання. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми називали 8 ознак, що вказують на надійного чоловіка . І такі чоловіки — гарна партія для довгого кохання.