Тримай дистанцію: 6 фраз, які вкажуть на те, що жінка віддаляється

Ми та чоловіки

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Фото: unsplash.com

Зрозуміти, що в голові в іншої людини, буває дуже складно, але задача спрощується, якщо знати, на що звернути увагу

В спробі тримати дистанцію жінки часто вдаються до певних фраз. Саме вони вказують на те, що щось може піти не так.

Як розуміти, що дівчина хоче віддалитися: 6 ознак

Експерти видання HackSpirit зібрали фрази, які допоможуть зрозуміти, що жінка поступово від вас віддаляється та намагається тримати емоційну дистанцію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Я просто зараз дуже зайнята...

Ця фраза - класика, коли жінка хоче отримати трохи простору. Якщо вона повторює цю фразу один чи два рази, не варто сприймати це особисто і робити поспішні висновки. Натомість поважайте її простір і спостерігайте.

Однак, якщо ця фраза стає регулярною, це може свідчити про те, що вона непомітно намагається дистанціюватися від вас.

У таких ситуаціях дуже важливо не тиснути на неї і не змушувати її відчувати провину за те, що вона хоче мати власний час і простір. Розуміння та повага до її слів може суттєво вплинути на розвиток ваших стосунків.

Ти такий чудовий друг

Ця фраза іноді може бути зашифрованим повідомленням про те, що жінка намагається дотримуватися кордонів і зберігати платонічні стосунки.

Наголошуючи на частині "друг", вона тонко підкреслює той тип стосунків, який її влаштовує.

Ти заслуговуєш на когось кращого

Хоча на перший погляд це може здатися компліментом, важливо читати між рядків. Ця фраза часто є м'яким натяком і спробою вийти зі стосунків, не завдаючи надмірного болю.

Нам треба поговорити

Якщо ви коли-небудь чули цю фразу, то вам знайоме відчуття, коли у вас стискається в животі. Зазвичай це преамбула до якоїсь серйозної розмови або одкровення.

Коли жінка каже: "Нам треба поговорити", це часто означає, що вона обдумує щось важливе. Це може стосуватися стосунків, чогось, що її турбує, або рішення, яке вона прийняла. Підходьте до таких розмов з відкритим розумом і серцем. 

Ти занадто хороший для мене

Це ще один приклад непрямої комунікації. Важливо пам'ятати, що мова йде не про вашу цінність, а про її спосіб висловити свої почуття, не завдаючи при цьому болю чи дискомфорту.

Я думаю, нам варто зустрічатися з іншими людьми

Це, мабуть, найпряміша фраза, яку може сказати жінка, коли намагається дистанціюватися. Вона проста і залишає мало місця для неправильного тлумачення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Почути таке може бути важко, але важливо поважати її рішення. Поважайте її слова, цінуйте час, який ви провели разом, і рухайтеся далі, знаючи, що ви обидва заслуговуєте на стосунки, які приносять щастя і задоволення.

Раніше ми розповідали про 8 неприємних звичок самотніх чоловіків.