Читати поміж рядків: 5 червоних прапорців в листуванні з потенційним хлопцем

Ми та чоловіки

Тамара Черкасова

Журналістка

Фото: ШІ для Хочу!

І знову поговоримо про типи прихильності та те, як зрозуміти, що хлопець, з яким ви листуєтеся, точно не підходить для стосунків

Одним з аспектів, який слід враховувати в поки що незнайомцеві, з яким ви почали листування, є стиль його прихильності. Адже здорові стосунки можна побудувати лише з представниками надійного типу прихильності.

Як зрозуміти, що хлопець тобі не підходить: поради від психолога

Отже, люди з надійним типом прихильності дозволяють своїм партнерам бути незалежними, але водночас здатні бути чесними та підтримувати їх. Тривожно прив'язані люди мають проблеми з тим, щоб жити сьогоднішнім днем, і схильні переоцінювати роль, яку відіграє їхній партнер у їхньому житті. Вони можуть чіплятися за стосунки через страх залишитися на самоті. Люди з уникаючою прив'язаністю тримають інших на відстані та можуть заздалегідь саботувати стосунки, щоб захистити себе.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Перші підказки щодо стилю прихильності можна побачити ще у листуванні, пише Mind Body Green. І приводить п'ять ознак ненадійної прив'язаності, які можна розцінювати як "червоні прапорці".

Поспішність

Занадто багато, занадто швидко. Деякі люди прагнуть одразу встановити глибокий зв'язок. Така безпосередність може здаватися спокусливою або заспокійливою, але поспіх у стосунках без міцного фундаменту рідко призводить до стабільності, а миттєве захоплення, швидше за все, розчарує.

Відсутність емоцій

Налагодити зв'язок без емоційності та чуйності досить важко. Звичайно, монотонне листування без емоцій може бути проявом сором'язливості. Але така поведінка може також сигналізувати про те, що для хлопця викриття будь-яких емоцій становить занадто великий ризик. Помітити це на ранній стадії обміну повідомленнями - потенційний тривожний сигнал. 

Тож, як би смішно це не звучало, звертайте увагу на емодзі…

Ворожість з першого повідомлення

Хоча це рідкісне явище, але побачити будь-які ознаки відкритої ворожості на початку обміну повідомленнями - поганий знак. Певно, важко знайти більш червоний прапорець, ніж цей. Такий хлопець майже напевно має проблеми з прив'язаністю, які в кращому випадку можуть призвести до складних стосунків. 

Жага до контролю

Розпізнавання ранніх ознак контролюючої особистості може дати вам підказки щодо стилю прив'язаності людини і труднощів, які вона може мати у формуванні безпечних стосунків. Відсутність гнучкості або бажання контролювати на початку листування є тривожним сигналом.

Занадто багато інформації

Іноді інформації настільки багато, що хочеться втекти від неї кудись подалі. Так, розповідати про себе варто, але в деталях розповідати, як пройшов день, згадувати імена всіх рибок, які були в дитинстві та всіх родичів, яких хлопець бачив хоча б раз в житті - не краща ідея.

Відстороненість, стриманість, контроль і ворожа поведінка, безумовно, викликають занепокоєння, не менш проблематичним є занадто швидке розкриття інформації. Ніхто не хоче, щоб їхня половинка розплакалася на першій зустрічі, і ніхто не хоче, щоб у першому ж текстовому повідомленні з'явилася інформація про інтимні стосунки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про 8 помилок на першому побаченні, які не варто пробачати. Якщо партнер припускається їх — сміливо відмовляйтеся від другої зустрічі.