Ви йому небайдужі – 5 головних ознак серйозної зацікавленості

Ми та чоловіки

Тетяна Мальцева

Фріланс-редакторка

Головні ознаки, що ви подобаєтесь чоловіку. Фото: freepik.com

Ваші відносини незрозумілі та невизначені? Ось 5 головних ознак, що чоловік серйозно зацікавився вами – не проґавте їх!

Не дарма кажуть, що чоловіки з Марсу, а жінки – з Венери. Адже так складно розгадати за маскою, що насправді відчуває людина. А якщо жінці доводиться розгадувати чоловіка, то тут точно можна впасти у ступор! Хоча… Насправді, чоловіки зовсім не такі неприступні та загадкові, як здається. Вони багато в чому схожі на нас, жінок, і навіть люблять компліменти та приємні слова так само, як і ми.

Якщо чоловік всерйоз захоплений вами, він не зможе приховати цього, хоч би як намагався, стверджує джерело Cluber. Це можна розпізнати, насамперед, за його вчинками, адже дії завжди говорять голосніше за слова. Але й сама поведінка, слова та фрази, навіть інтонація та міміка, і багато інших дрібниць можуть розкрити вам найбажаніше – те, що чоловік справді захопився вами! Розповідаємо про ці ознаки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

❤️ Ознака № 1: він завжди уважний до вас

Навіть якщо ви ще не разом, і стосунки поки тільки намічаються, він не забуває побажати вам доброго ранку на початку дня і написати «На добраніч» ввечері. Нехай це банально, але не забути написати вам, поцікавитися вашим самопочуттям, настроєм, тим, як ви провели день – це важливий крок від чоловіка. Він завжди запитає про ваші проблеми, і не тільки запитає, а ще й уважно вислухає відповідь, запам'ятовуватиме деталі та виявить щирий інтерес до ваших думок, почуттів та переживань.

❤️ Ознака № 2: він не боїться демонструвати свою вразливість

Чоловіки не плачуть – так, здається, стверджують? Але це помилкова думка. Справжній чоловік не боїться демонструвати свої слабкості. А ось те, що він показує вразливість не всім, а тільки вам, свідчить про те, що він з вами щирий і справжній. Чоловік ніби послаблює свою пильність і відкриває вам свої переживання, страхи, мрії. Така чесність – це ознака довіри та емоційної близькості.

❤️ Ознака № 3: він завжди поруч, коли ви цього потребуєте

Якщо чоловікові не страшні ваші проблеми, це свідчить про те, що ви йому небайдужі. Він прагне вам допомагати, вирішувати за вас усі труднощі, підтримувати вас у будь-яку скрутну хвилину. Намагайтеся не зловживати таким проявом серйозних почуттів, адже чоловік робить це лише за своїм бажанням, а не примусово. Але можете радіти: психологи стверджують, що це одна з головних ознак серйозної зацікавленості!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

❤️ Ознака № 4: він проводить з вами час із користю

Ви не просто сидите на дивані і дивітеся фільми, чи ходите до кафе. Ваші зустрічі завжди наповнені чимось цікавим і незабутнім. І ініціатор цього – ваш чоловік. Повірте, це чудово, адже набагато важливіше отримати спільні враження, спогади, захоплення. Замість кафе ви готуєте вечерю разом, а замість сидіння на дивані у вихідний – вирушаєте у похід. Якщо чоловік готовий робити ваше життя цікавим і захоплюючим, це говорить про те, що він дійсно хоче радувати вас кожну хвилину.

❤️ Ознака № 5: він включає вас у свої плани на майбутнє

Ну тут все зрозуміло! Навряд чи чоловік говоритиме про спільне майбутнє, якщо ви йому нецікаві. А от якщо він будує плани, продумує поїздки та подорожі, планує якісь події разом з вами, це говорить про те, що він налаштований на довгострокові стосунки. Якщо ваше спілкування дійшло до такої стадії, ви можете бути точно впевнені, що чоловік закохався і розглядає вас як частину свого життя – теперішнього та майбутнього.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Які з цих ознак виявляє ваш партнер? Чи готові ви пов'язати з ним своє майбутнє? Якщо ще не визначилися, радимо дізнатися про ознаки, які говорять про те, що ви можете стати ідеальною парою!