Якщо чоловік хоче, щоб ви від нього пішли, він робитиме ці 5 речей

Ми та чоловіки

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Як поводиться чоловік, якщо хоче, щоб ви пішли. Фото: depositphotos.com

Ось на що треба звернути особливу увагу

Якщо ви почали відчувати самотність у стосунках, варто перевірити, чи не віщує цей тривожний дзвіночок найгіршого. Що роблять чоловіки, які хочуть, щоб жінка пішла, розповідаємо далі.

Існує немало речей, які роблять стосунки справжніми та приємними для обох партнерів. І якщо відмовитися від них, спілкування та спільне проведення часу може перетворитися на каторгу. Які 5 речей робить чоловік, який навмисне “проганяє” жінку зі свого життя, інформує “Кава з молоком”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

1️⃣ Він більше не робить приємних сюрпризів і не цікавиться, як пройшов ваш день

Якщо раніше ви почувалися, наче у казці, регулярно отримуючи букети, всілякі презенти й тисячу компліментів, годинами говорили за чашкою кави, а тепер цього всього немає — це може бути поганою ознакою. Дуже недобрий знак, якщо до цього додається ще й його повна байдужість до того, як минув ваш день…

2️⃣ Він робить вас винною

Якщо будь-яка суперечка переростає у кидання образами та фразами на кшталт “Це ти у всьому винна!”, це вас зрештою зруйнує як особистість. В такому випадку ваша самооцінка все падатиме й падатиме і з часом ви дійсно почнете почуватися у всьому винною… Щодо такого чоловіка, то можна сказати, що він, скоріше всього — емоційно незріла людина, яка не хоче брати на себе відповідальність.

3️⃣ Йому байдуже, коли ви плачете

В момент найбільшої вразливості, коли людина плаче, інша людина інстинктивно кидається її втішати. Тим більше, якщо ми говоримо про закохану пару. Якщо замість цього ваш благовірний дратується, підвищує голос або навіть виходить з кімнати — це поганий знак.

4️⃣ Ви вже давно не “зайчик” і не “сонечко”

Ось ці милі прізвиська, які закохані дають один одному — ознака сильного емоційного зв’язку. Якщо теплі слова, які пара використовує замість імен, зникли, варто задуматися.

5️⃣ Він більше не ділиться своїми думками

Раніше ви годинами говорили, розповідаючи один одному буквально про все. Тепер же говорите переважно ви, а він мовчить і навіть на прямі запитання не поспішає давати відповіді… Сумно, але, схоже, що він образився і намагається таким чином вас покарати, змушуючи визнати свою “провину” або навіть піти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнавайтеся, що не варто говорити коханій людині, якщо у неї був поганий день. Ці 6 фраз “вбивають” на рівному місці і від них точно не стане краще!