Перша Пречиста або Успіння Пресвятої Богородиці: привітання до світлого свята у картинках та щирих словах

Усі свята

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Привітання з Успінням Пресвятої Богородиці. Фото:Хочу!

Вітаємо зі світлим святом Успіння Пресвятої Богородиці

15 серпня за новоюліанським календарем відзначатимемо Успіння Пресвятої Богородиці. Це одне з 12 найбільших і найважливіших церковних свят у році. Це свято також називається Перша Пречиста.

У Першу Пречисту - віряни згадують про кінець земного життя Діви Марії та її тілесне Вознесіння на небеса, вічне возз'єднання з сином Спасителем. Свято символізує вічний сон тіла та перехід душі до вічного життя. Ми приготували добрі картинки та листівки, відеопривітання та теплі слова до великого свята Успіння.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Привітання у віршах, картинках та прозі

В День Богородиці Успіння
Зникнуть совісті сумління,
Хай йдуть геть тривоги,
Будуть рівними дороги.
Нехай всі біди розсмокчуться
І назад не повернуться!

Картинка з привітаннями до свята Успіння. Фото: apostrophe.ua

Вітаю з великим святом! Нехай в душах ваших завжди панує мир і любов, і благословенним нехай завжди буде життєвий шлях. Бажаю кожному домогтися свого успіху, здійснити свої найзаповітніші мрії та завжди залишатися щирою і шанованою людиною. Нехай Богородиця покриває вас від випадкових бід, хай горе ніколи не стосується вашого порога. Нехай її молитва, збереже вас в будь-якій ситуації.

Картинка з привітаннями до свята Успіння. Фото:1plus1.ua

Богородице святая,
Всіх від горя захисти
Захисти і благословляй нас,
І всі помилки прости.
В цей чудовий день Успіння
Хочу я вам побажати
Віри, щастя і прощення
І сім'ю оберігати!

Картинка з привітаннями до свята Успіння. Фото:sogodnisvyato.com.ua/

Душевно вітаю вас зі святом Успіння Пречистої Богоматері! Молитовно прошу для вас Божої допомоги у вашій земній юдолі, духовного і тілесного здоров'я, сили, надії та терпіння. Хай береже вас Небесна Заступниця від скорботи, зневіри та смутку. Нехай радість від сьогоднішнього великого свята продовжить жити у вашому серці довгі роки, вселяючи в душу безкорисливу любов до ближніх і впевненість у завтрашньому дні.

Картинка з привітаннями до свята Успіння. Фото:Хочу!

Пресвята наша Богородиця
Дивиться лагідно з небес.
Вам пошле своє благословення
І подарує казкових чудес.

Картинка з привітаннями до свята Успіння. Фото:rbc.ua/

У день Успіння Пресвятої Богородиці від душі хочу побажати завжди цінувати все те, що маєш у своєму житті, не витрачати часу на образи і дурні сварки з близькими, дорожити кожною миттю щастя і радості, давати своєму серцю можливість щиро любити і сподіватися.

Картинка з привітаннями до свята Успіння. Фото: Хочу!

В Успіння Пресвятої Богородиці вітаю всіх, що вірить зі святом і бажаю всім нам терпимості, мудрості, зосередженості, толерантності, поваги один до одного, сумлінності та ощадливості!

Вітаю з Успінням Пресвятої Богородиці! Нехай будуть успіхи в житті, родинне тепло, спокій в сім'ї і в державі. Бажаю, щоб доля завжди посміхалася, а в нашій Україні запаннував мир.

Нехай у ваших душах завжди панує мир і любов, і благословенний завжди буде життєвий шлях. Бажаємо,кожному досягти свого успіху, здійснити свої найзаповітніші мрії і завжди залишатися щирою і шанованою людиною. Нехай Богородиця захищає вас від усіх бід та негараздів. Нехай її молитва збереже вас у будь-якій ситуації. Миру і добра!

Сьогодні день Успіння Пресвятої Богородиці. Я хочу побажати тобі довгого і праведного життя з чистими помислами, з добрими надіями, з гідними вчинками, зі справами милосердя, з посмішками близьких, зі святами любові і щастя. Нехай Пресвята Богородиця допомагає тобі обирати вірний шлях до істини і добробуту.

Картинка з привітаннями до свята Успіння. Фото: unian.ua
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, що потрібно зробити на Успіння Пресвятої Богородиці, щоб жити у мирі та достатку. Не забудьте помолитися у це свято та поставити свічку.