Перші хвилини свободи: зірка українського серіалу "Зв’язок" розірвала стосунки та написала про це пісню (ВІДЕО)

Музика
516

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Аліна Кошарна. Фото: instagram.com/alina_kosh/

Трек називається "Одного разу" й увійде до її першого альбому

Українська акторка Аліна Кошарна, яка лише у травні розпочала музичну кар’єру, випустила новий трек. Її пісня — про прощання з минулим.

Аліна Кошарна, яка зіграла Настю в серіалі “Зв’язок”, продовжує музичну кар'єру, повідомляє Новий канал. Цього разу акторка заспівала про вихід зі стосунків, які не приносять задоволення. Однак про чиї саме емоції Аліна співає у новій пісні, акторка так і не зізналася.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Одного разу ти обереш себе й поставиш крапку у стосунках, які не приносять щастя. Це не сумна пісня, вона вільна й романтична, як відчуття кожної жінки, що натхненно входить у нову епоху свого життя,
– впевнена Аліна Кошарна.

Вона додає, що хотіла написати таку пісню, яка мотивувала б усіх дівчат “не боятися зачиняти двері нещасливих стосунків”.

Аліна працює разом із гітаристом VAN SU (Іваном Сухомлиновим), у тандемі вони вже готуються до випуску нового альбому. Трек “Одного разу” обов’язково буде там.

Ми часто чуємо вже мейнстримні слова “абʼюз” або “токсичний”, та мало не кожна жінка могла перебувати у стосунках з чоловіком, який не дарує їй щастя. Ця пісня – про перші хвилини після рішучого кроку, коли ми обираємо себе та йдемо від людини, яка нас не цінує. Це перші хвилини осмислення, свободи й відчуття, ніби ти емоційно “пʼяна” йдеш у нове,
- коментує реліз Аліна Кошарна.

Пісня доступна до прослуховування на всіх музичних цифрових платформах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, що Артем Пивоваров “переписав” текст до однієї зі своїх найпопулярніших пісень, замінивши його на хейтерські коментарі. Що з цього вийшло — можете послухати тут.