"Повія з України": колишня дружина Остапчука напилася текіли та влаштувала дикі танці на столі

Знаменитості
9 317

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Христина Горняк. Фото: instagram.com/kristygor

Христина Горняк показала, як відпочиває на грецькому Міконосі

Колишня дружина Володимира Остапчука, яка досі не поділила з ним спільний будинок, поділилася кадрами з відпочинку. Проте запальні танці Христини Горняк явно не припали до душі її підписникам.

У себе в соцмережах блогерка та нотаріус показала, що полетіла відпочивати у Грецію. Христина обрала для подорожі одне зі своїх найулюбленіших місць — острів Міконос, що омивається водами Егейського моря.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проте Христина вирішила насолоджуватися не тільки красивими пляжами, а й відірватися на повну. У себе в блозі вона показала, як побувала на гучній вечірці, де веселилася разом з іншими, а після випитої текіли почала танцювати на столі.

Цікаво, що більшість підписників підтримали запальний вечір, який показала Христина Горняк у себе в Stpries. Проте знайшлися й ті, хто розкритикував дівчину. Ба більше, на одному з коментарів, які показала блогерка, хтось написав: “Уявляю, що подумали люди, повія з України…

Христина Горняк. Фото: instagram.com/kristygor
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ексдружина Остапчука розповіла, чи повернеться до своєї колишньої роботи. Христина Горняк прокоментувала свій досвід нотаріуса.