Приберуть сморід з взуття та очистять унітаз: 3 незвичних використання гранул для прання

Лайфхаки

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Використання гранул у побуті. Фото: Хочу!

Іноді непризначені засоби впораються краще за спеціалізовані

Для прибирання та очищення будинку люди застосовують багато спеціалізованих хімічних засобів. Але іноді деякі речі можуть впоратися краще за перевірену хімію.

Для прання речей господині надають перевагу гранулам, а не гелю чи порошку. Проте цим дивовижним пральним засобам можна знайти використання для інших побутових питань, радить Господиня online.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

№1 - ароматизація сміттєвого відра

Помийте відро з мийними засобами та добре висушіть його паперовими рушниками. Насипте на дно ємкості трохи гранул, а тоді натягуйте пакет для сміття. Так з відра буде відчуватися приємний аромат.

№2 - очищення унітаза

Якщо у вас закінчився засіб для ароматизації та миття унітаза, не поспішайте викидати контейнер. Відкрийте його та насипте всередину гранули, а далі поверніть в унітаз. При кожному змиванні сантехніка буде очищатися і у ванній кімнаті відчуватиметься приємний запах.

№3 - ароматизувати взуття та одяг

Зробіть простий розчин: на 200 мл води додати 20 мг гранул для прання. Розмішайте та перелийте у розпилювач. Добре оббризкайте одяг у шафі та взуття зовні і всередині та дочекайтеся повного висихання. Тоді речі будуть мати гарний запах без прання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як можна застосувати у побуті гель для миття посуду. Він може стати у пригоді не лише для ідеально чистого посуду.