Робимо єдинорогів своїми руками: 3 корисні ідеї для дітей — шаблони, майстер-клас (ФОТО)

Діти

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Робимо єдинорогів своїми руками, фоо: thecardswedrew.com

Для вас — доступні майстер-класи, як зробити із дітьми різних єдинорогів

У дітей щоразу нові тренди, які стосуються іграшок. Другий рік поспіль серця більшості дівчат заполонили єдинороги. Маленькі леді обирають одяг, сумки, прикраси — саме з їхнім зображенням. На обручі для волосся клеять ріжки, а в руках усюди носять кольорові іграшки. Раніше ми публікували 10 ідей для творчості з пластиліну, а тепер розкажемо, як зробити єдинорогів своїми руками.

Для вас — доступні ідеї, як легко і швидко зробити безліч єдинорогів. Такі вироби діти можуть виготовити самостійно, побачивши покрокову інструкцію. Необхідні матеріали доступні та можуть бути в кожній оселі. Це — картонні туби з-під кухонної фольги, кольоровий папір, клей, ножиці, фломастери, одноразові тарілки та інші деталі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Єдинороги-органайзери для заколок

Із цупкого картону виріжте контури єдинорога. Заклейте картон білим рокалом. Додайте очі, із фоамірану зробіть блискучі вушка та посмішку. Із ниток зробіть кольорову гриву. На ній зручно зберігати заколки.

Робимо єдинорогів своїми руками з дітьми, фото: Rachel Halbrook
Робимо єдинорогів власноруч з дітьми, фото: michaels.com

Єдиноріг-підставка

У єдинорога можна перетворити підставку для олівців, горщик для вазонів та інші місткості. Для цього потрібен кольоровий фоаміран, двосторонній скотч і трішки фантазії.

Робимо єдинорогів своїми руками, майстер-клас для дітей, фото: Pinterest

Оздоблення для голови

Із білого картону виріжте широку смужку, наприклад 5 — 8 см. Аби вона трималася на голові, скріпіть її ззаду металевими скріпками. Оздобте смужку вушками, ріжком, квітками. Намалюйте очі.

Робимо єдинорогів — майстер-клас для дітей, фото: Pinterest
Робимо різних єдинорогів своїми руками, майстер-клас для дітей, фото: Pinterest
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, чим зайняти дитину, коли немає світла. Для вас — 12 ігор, від яких вони будуть у захваті.