Сальма Гаєк, Блейк Лайвлі та Адріана Ліма: завдяки чому зірки мають прекрасне волосся

Зіркова краса
826

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Засоби по догляду за волоссям від знаментитостей. Фото: Хочу!

Знаменитості використовують різноманітні засоби для догляду за волоссям іноді навіть не пристосовані для цього

Жінки здатні на неймовірні вчинки, щоб зберегти свою красу. Іноді вони можуть вдатися до надзвичайних засобів та використати не призначені для цього продукти.

Знаменитості часто діляться у мережі рецептами своїх косметичних процедур. Багато зірок справді дивують, адже користуються кетчупом чи майонезом для збереження шикарного вигляду волосся, розповідає eightsaintsskincare.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Що використовують для догляду за волоссям відомі зірки

Сальма Гаєк, Блейк Лайвлі та Зої Салдана. Використовують майонез, як маску для волосся, щоб утримувати вологу та посилювати блиск, адже ця приправа до салатів має багато корисних для волосся інгредієнтів, зокрема яйце, лимонний сік та оцет.

Блейк Лайвлі та Сієнна Міллер. Користуються кетчупом для корекції кольору волосся, якщо воно виглядає попелястим або має зеленуватий відтінок. Сієнна Міллер  робила це протягом багатьох років, щоб повернути своє яскраве волосся до світлого кольору.

Андріана Ліма. Раз на тиждень робить маску для волосся з авокадо. Вона просто розтирає авокадо, змішує його з кондиціонером і залишає маску на 30-45 хвилин, для надзвичайного блиску локонів.

Сьюкі Вотерхаус. Споліскує волосся кока-колою, розповідаючи, що напій додає текстуру млявому волоссю.

Кетрін Зета-Джонс. Використовує для полоскання пиво з медом. Просто наносить на 20 хвилин та змиває шампунем.

Ніколь Кідман. Наносить на волосся журавлиний сік, щоб зберегти рудий колір, а коли волосся світлішає - переходить на споліскування шампанським.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, які засоби найкраще обирати у спеку. Що допоможе підтримувати красу та здоров’я локонів.