Секретний інгредієнт зробить борщ ще червонішим: що додати для кращого кольору

Кулінарні підказки
685

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Файні рецепти / Секрет красивого борщу

Всього одна ложка - і готово

Ми розповідали, яка помилка псує смак котлет. Тепер ділимось секретом ідеального борщу - наваристого, збалансованого, і, головне, яскраво-червоного.

Не всі кулінари знають секрет, який дозволить приготувати цю страву ще яскравішою як на смак, так і за кольором. Розповідаємо детально разом із Ukr.Media.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Навіщо додавати оцет у борщ

Оцет відіграє в борщі не лише роль приправи, але й виконує важливу функцію збереження кольору буряка. Крім того, він додає страві глибини смаку, підкреслюючи нотки інших інгредієнтів.

Як правильно додавати оцет в борщ

Під час тушкування буряка - найпоширеніший спосіб. Додайте 1-2 столові ложки оцту до натертого буряка і тушкуйте до готовності. Оцет допоможе зберегти яскравий колір буряка і додасть страві приємної кислинки. Можна також додати оцет в готовий борщ за кілька хвилин до подачі на стіл. Це дозволить вам відрегулювати кислотність страви за своїми вподобаннями.

Скільки оцту додавати?

Орієнтовна пропорція - 1-2 столові ложки оцту на 5 літрів борщу. Найкращий спосіб визначити оптимальну кількість оцту – це пробувати борщ під час приготування і доводити його до бажаного смаку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так борщ буде смачним та красивим. Також ми розповідали, як варити сосиски, щоб вони легко чистились.