Сестра Софії Ротару розсекретила, чи повернеться легендарна артистка на сцену під час війни

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Скриншот Instagram

Ауріка Ротару також розповіла, чи все добре у її знаменитої сестри зі здоров'ям

Популярна українська артистка Ауріка Ротару чесно розповіла, чи в планує її знаменита сестри – співачка Софії Ротару, яка неочікувано приїхала в Київ – повернутися на сцену найближчим часом. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, сестра Ротару назвала умову, за якої Софія може дати концерт. До того ж, Ауріка переконує, що Софія Михайлівна чудово себе почуває і не нарікає на здоров’я.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проте, не зважаючи на це, вона ще не готова виходити до глядача. Основна причина - війна, яку російський режим розв’язав проти України. Сестра Софії Михайлівни переконана, що по закінченню війни Ротару таки заспіває.

Зі здоров'ям усе в порядку. Побачити її на сцені – не знаю. Якщо закінчиться війна, то можливо будуть і концерти. Зараз поки ні,
– поділилася виконавиця у коментарі для ютуб-каналу Rostyslove Production.

Безумовно, варто додати, що до початку повномасштабного вторгнення російської армії в Україну Софія Ротару частро гастролювала в росії. Проте, після 24 лютого знаменитість обрала мовчазну позицію. Інколи у стрічці її соцмереж можнапобачити кадри наслідків російського терору.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Софія Ротару зворушила мережу рідкісним кадром з минулого, згадавши маму у річницю її смерті. Архівне фото з Софією Ротару та її мамою, яке досі не бачив майже ніхто, сколихнуло мережу.