Щоб докази були "на руках": навіщо розумні водії фотографують авто перед орендою

Гаджети та авто

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Оренда авто. Фото: banki

Корисний лайфхак для автомобілістів

Багато водіїв користуються орендованими авто не лише у новорічні свята, а й на відпочинку. Це надзвичайно зручно, ніж на громадському транспорті особливо, якщо людина постійно перебуває за кермом.

Щоб орендувати автомобіль на певний період часу від водія потрібно лише документи та права. Але як довести свою правоту, якщо після повернення машини вам приписують не ваші ушкодження, радить whocanfixmycar.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Перед тим, як ви отримали машину і оформили всі необхідні документи, фахівці радять сфотографувати транспортний засіб з усіх сторін. Це стосується і зовнішнього боку і внутрішнього салону.

Якщо після того, як ви повернете авто до компанії з прокату вам будуть заявляти претензії щодо незадовільного стану машини, фото дасть переконливі докази початкового стану автомобіля на випадок, якщо компанія спробує стягнути з вас плату за чинні пошкодження.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як можна зробити так, щоб дзеркало в авто не запотівало навіть у дощ. Адже добра видимість у несприятливу погоду надзвичайно важлива для безпечного руху.