Сигнали сімейного розриву: ознаки, які покажуть, що ви на межі розлучення

Сімейне життя

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Сигнали майбутнього розлучення. Фото: familylawhelp.com.ua

Іноді тривожні дзвіночки можуть лунати задовго до розлучення

Іноді люди можуть вирішити все для себе задовго до оголошення розлучення. Це може бути добре обдумане, зважене і прораховане рішення, або ж спонтанний прояв, повернення від якого не передбачається.

Раптові зміни настрою, поведінки чи бажань не завжди є ознакою розлучення. На які ознаки майбутнього розлучення потрібно звернути увагу, адже вони яскраво свідчать та є красномовним сигналом, що партнер знаходиться на межі, розповідає woman24.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Більше не проводите час разом. Раніше у вас були спільні походи, вечері, розмови за чашкою чаю та спільні друзі. Зараз одні виправдання і уникання спільного часу під будь-яким приводом.

Більше не закриваються очі на дрібні гріхи. Раніше всі недоліки не помічалися, а зараз партер не робить “попуски” та не дає попуску навіть у дрібницях.

Партнер більше не реагує на вас. Стосунки мають шанс на існування, коли партнер відчуває будь-які емоції до вас, навіть гнів. Байдужість є однією з ознак, що ваш шлюб приречений.

Вам не довіряють ніяких справ. Раніше з вами радилися і просили допомоги, а зараз все намагаються робити самостійно.

Від вас вже не потребують емоційної підтримки. З вами перестали ділитися переживаннями, мріями та планами на майбутнє. Значить вас у тих планах вже немає.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як намагатися уникати сварок у подружньому житті. Кілька порад допоможуть налагодити стосунки.