Шоколад і капучіно — замість радянського коричневого: як не зіпсувати кімнату (ФОТО)

Дизайн та інтер'єр

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Як не зіпсувати інтер'єр коричневим кольором, фото: rolax.ua

Як не переборщити вдома із коричневими кольорами

Чимало людей по звичці купують додому коричневі меблі. Це — мода радянщини, від якої давно відмовилися тисячі господарів. У тренді — світлі або колірні меблі та стіни. Раніше ми писали, яка тюль знову в моді, а тепер розкажемо для любителів коричневого, як не перетворити свою кімнату на старомодне помешкання минулих часів.

Якщо ви просто любите відтінки шоколаду і капучино, зверніть увагу на поради дизайнерів. Ці кольори — модні, але важливо правильно їх скомпонувати. Отож, якщо у вас стіни темних тонів, коричневі та чорні меблі протипоказані.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Модні коричневі кімнати, фото: C&M
Стильні коричневі кімнати, фото: rolax.ua

До світлих і колірних стін ремонту підбирайте відтінки, які найбільше будуть пасувати для інтер’єру. Із меблями кольору темного шоколаду пасуватиме молочний, трав’яний, пісочний та золотий кольори. Світлі, бежеві меблі мають більший спектр поєднань. А ще — не робіть коричневі меблі глянцевими. Вона найбільше асоціюються із минулими часам. Обирайте фактурне, матове покриття.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Стильні кімнати у коричневих відтінках, фото: Fab Mood
Як виглядає модна коричнева кімната, фото: kmdesignlab.com
Ідеї поєднання кольорів у коричневій кімнаті, фото: My Home

Раніше ми писали, як може виглядати гламурна кухня. Для вас — новинки від дизайнерів, як зробити кухню в яскравих або пастельних кольорах, аби вона надихала та підіймала настрій.