Спорт та успіхи у роботі: чи існує між ними зв'язок?

Бізнес та гроші

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Спорт в офісі корисний для кар'єри. Фото: freepik

Переваги для кар'єри людей, які обирають займатися спортом кожного дня

Люди, які надають перевагу щоденним заняттям спортивними навантаженнями роблять внесок у своє майбутнє. Адже це покращує здоров’я, активність, зовнішній вигляд та фігуру. Та чи має це якесь значення для успіху у робочих справах, будемо розбиратися далі.

Багато великих підприємств та корпорацій давно зрозуміли, що спорт позитивно впливає на продуктивність працівників. Які переваги для кар’єри у людей, що займаються спортом, розповідають budni.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ефективна та продуктивна робота

Люди, які займаються спортом, дбають про своє здоров’я. Вони менше хворіють, тому не беруть лікарняні. Також такі працівники не схильні до проявів лінощів і фонтанують креативними ідеями.

Зовнішній вигляд

Регулярні заняття спортом позначаються на зовнішньому вигляді. Покращується фігура і самооцінка, тому вони значно впевненіші у своїх силах та вміють визначати свої кордони.

Позитивний настрій

Люди, які займаються фізичними навантаженнями відчувають себе радісними та щасливими. У них багато енергії та сил для виконання складних завдань.

Краще концентруються та мислять

Спорт тренує самодисципліну, пам’ять та витривалість, тому навіть у стресовій ситуації такі працівники зберігають тверезий розум та спокій. А якщо вирішите спробувати щось нове - освоєння нового виду спорту покращує когнітивні здібності.

Вправи для офісу

Постійне сидіння на одному місці створює велике навантаження на спину, шию і плечі, тому досить виконувати 10-хвилинну гімнастику в офісі кожні пару годин, щоб не провокувати появу проблем зі здоров’ям.

  • Випад і поворот - 10-15 разів;

  • нахили. Нахиляйтеся від стегон, тримаючи спину рівно та затримайтеся на 30 секунд;

  • глибокі присідання. Вправа, яка потребує ідеального поєднання рухливості і стабільності всіх важливих суглобів і м'язів тіла. Починайте робити тримаючись за стілець;

  • ходьба. Обирайте сходи замість ліфта та ідіть на роботу пішки;

  • при заняттях у спортивному залі, якщо у вас сидяча робота - то набагато важливіші для вправи на тягу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Не забувайте, що при сидячій роботі потрібно регулярно робити перерви. Це важливо для спини, постави та самопочуття.

Важливо

Вся інформація медичної тематики та інформація, що стосується здоров׳‏я, розміщена на сайті Хочу.ua, має виключно інформаційний характер і не є медичними порадами. Будь-які поради медичного характеру, зокрема щодо прийому тих чи інших препаратів, може давати тільки фахівець. Якщо у вас виникли проблеми зі здоров׳‏ям, зверніться до лікаря.