ТОП-7 ідей для шкільних обідів: ці варіанти сподобаються навіть дуже вибагливим гурманам

Діти

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Варіанти для перекусу у школу. Фото: lapabags.com

Цікаві ідеї для перекусів дітям у школі

Кожного ранку мами мають добре помізкувати, що покласти до шкільного ланчбокса. Адже маленькі вередуни не завжди охоче ласують корисною їжею.

Кілька цікавих ідей, як зробити їжу привабливою для дітей, пропонує realsimple. Спробуйте урізноманітнити ваше меню та наповнити його чимось смачненьким.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варіанти бутербродів

Звичайно, найпростіше порізати хліб і покласти на нього скибочку сиру. Але ви можете імпровізувати. Замініть хліб на крекери, тортилью чи сухарики та подумайте над оформленням бутербродів у вигляді сонечок чи смайликів.

Презентація новинок

Зміни у стравах та оформленні зможуть заохотити діток спробувати новинку з цікавою подачею. Упакуйте у ланчбокс шматочки приготованої їжі, додайте веселі зубочистки з парасольками чи воланами з маленькими кубиками фруктів і сиру. Нанизуйте на шпажки яйця, сир та бекон.

Здорові закуски

Готуйте здорові версії улюблених закусок дітей. це поживний спосіб задовольнити їхні смакові рецептори. Батончики граноли, зроблені в домашніх умовах, як правило, містять набагато менше цукру та добавок, ніж куплені в магазині, але вони такі ж смачні та підживлять їх для школи.

Додайте кольору

Якщо переважна колірна палітра у бежевих тонах - спробуйте додати яскравих кольорів за допомогою продуктів яскравого кольору, таких як малина, ківі чи помідори черрі. Веселі кольори просто можуть спонукати їх спробувати.

Гарячий обід

Багато дітей не люблять споживати їжу холодною. Тому покупка якісного термоса може стати хорошою інвестицією.

Замініть обід на сніданок

Для багатьох сніданок складається з улюблених продуктів. Щоб дитина смакувала з задоволенням покладіть у ланчбокс млинці або вафлі.

Смузі

Діти з задоволенням споживають цей продукт, головне - дотримати його холодним.

  • Зберігайте порожній термос у морозильній камері на ніч, а вранці наповніть його смузі, і він діятиме як пакет для заморозки, щоб все в ланчбоксі залишалося холодним.

  • Заздалегідь приготуйте смузі, розлийте в склянки для заморозки, що обертаються, і заморозьте. Упакуйте один вранці, і до обіду він розморозиться, але все ще буде холодним.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

При складанні ланчбокса користуйтеся порадами нутриціологів. Туди можуть входити овочі, фрукти, салати, хліб, крупи, молочні продукти, яйця, м’ясо та вода.