ТОП-3 ідеї для неперевершених фото у горах (ВІДЕО)

Позитив

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Кращі пози для фото у горах. Фото: pohod-v-gory.com

З такими порадами у вас будуть найкращі фото

Обрати правильний ракурс та позу для фото - це справжнє мистецтво, яким володіє зовсім не кожна людина. Потрібно врахувати безліч дрібниць, адже важливо все: положення сонця, яким боком повернутися, куди покласти руки чи правильно підібрати одяг.

Іноді з сотні знятих кадрів може були лише 1-2 справді якісних та хороших. Особливо складно позувати на природі, адже варто пам’ятати, що найкращі фото народжуються по обидва боки об’єктива. Найкращі три пози для позування в горах пропонує angel27son.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Головне при позуванні пам’ятати, що важлива невимушена емоційність, адже фото має нести емоційний заряд. Щодо групових світлин не намагайтеся копіювати чужих поз, а ставайте так, як вам зручно.

Найкращі пози у горах

  • Якщо є великий камінь, сідайте спиною до камери, однією рукою опирайтеся за спиною, а іншу підніміть вверх.

  • Сідайте боком, ноги підігніть під себе, відверніться від камери та дивіться вперед.Руки схрестіть і покладіть на коліна.

  • Сядьте на камінь, одну ногу підгинайте, іншу опустіть вниз. Руки вільно кладіть на ноги і дивіться вбік.

Якщо прагнете здаватися на знімках стрункішою, спробуйте позувати перед фотокамерою в пів оберта. Це візуально звузить талію. Посміхайтеся, зімкнуті губи роблять обличчя серйозним і стриманим, а ви ж не хочете отримати фото, як на паспорт.

Якщо спочатку не виходить позувати, спробуйте розслабитися, згадайте щось смішне чи приємне та ввімкніть улюблену музику.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми радили, як зробити гарні фото на документи, щоб подобатися собі. Адже офіційні світлини рідко бувають гарними.