Три продукти, які не можна класти в холодильник: ви могли про це не знати

Їжа

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Вони краще зберігаються без холодильника. Фото: ШІ

Їм буде краще поза холодильником

Ми розповідали, що варто знати для вдалого вибору рослинної олії. Тепер ділимось порадами зі зберігання.

Виявляється, не всі продукти відчувають себе комфортно в холодильнику. Іноді це стосується несподіваних продуктів. Разом із “ТСН” розповідаємо, чому часник, цибулю та імбир краще зберігати при кімнатній температурі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Імбир

Низькі температури сприяють розвитку цвілі всередині кореня, навіть якщо зовнішній шар здається неушкодженим. Це може призвести до того, що коли імбир вам знадобиться, ви виявите, шо корінь зіпсувався зсередини.

Часник

Холод перетворює часник на гумову масу і прискорює проростання. Крім того, часник, що зберігається в холодильнику, може передати свій запах іншим продуктам, наприклад, яйцям.

Цибуля

Холод провокує утворення цвілі і перетворення крохмалю на цукор. Якщо перший варіант просто псує цибулю, то другий - погіршує її смак. Якщо ви виявите, що цибуля зіпсувалась, ви її просто викинете, але неможливо в процесі приготування виявити, що зіпсувався її смак.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Кожен продукт має свої оптимальні умови зберігання, які допомагають зберегти його смак. Також ми розповідали про помилки у приготуванні квашеної капусти.