Тримайте себе в руках, дівчатка! Найгарячіші спортсмени Олімпійських ігор 2024 та їх звабливі фото

Знаменитості
749

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Фото: соцмережі

Ці гарячі красені будь-кого зведуть з розуму

Ми помітили, що рейтинг найпривабливіших спортсменок Олімпіади-2024 викликав великий інтерес, тому вирішили продовжити серію зі спокусливими фото олімпійських чемпіонів. Цього разу показуємо вам гарячих чоловіків, які викликали фурор на Олімпійських іграх не тільки своїми досягненнями… ;)

Серед учасників Олімпійських ігор 2024 року є багато красивих спортсменів. Ми вивчили соціальні мережі, врахували думки вболівальників і відібрали фото найпривабливіших чоловіків-спортсменів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Один із найбільш обговорюваних — американський гімнаст Стівен Недорошик. Багато хто порівнює його із голлівудськими акторами Тімоті Шаламе, Дейвом Франко і Томом Голландом. ПС: речі, останній теж займався гімнастикою.

Фото: instagram.com/stephen_nedoroscik/

Не меншої популярності здобув 20-річний український гімнаст Ілля Ковтун. Іноземні користувачі захоплюються його мускулистими руками.

Фото: instagram.com/_kovtun_gym_/

Варто оминути увагою британського стрибуна у воду — Тома Дейлі, який вже кілька років є улюбленцем спортивних фанатів. Він став відомим також завдяки своїй любові до в'язання.

Фото: instagram.com/tomdaley/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Не дає дівчатам спокою італійський плавець Томас Чеккон. Цей красунчик виборов золото Олімпіади-2024 на дистанції 100 метрів на спині!

Фото: instagram.com/ceccon_thomas/

Канадський гімнаст Фелікс Дольчі двічі впав з перекладини на Олімпіаді, але від цього свого шарму не втратив. Ви тільки погляньте на нього!

Фото: instagram.com/felixdolci

Колумбійський стрибун Даніель Рестрепо у воду теж підкорив серця багатьох шанувальниць спорту. Його спортивне тіло викликає справжній захват.

Фото: wikipedia.org

І наостанок залишили вам нідерландського плавця Арно Каммінга. Тут, напевно, не треба зайвих коментарів.

Фото: instagram.com/arnokamminga/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про найсексуальніших футболістів збірної України. Ці красені грали на Євро-2024.