Турбуйтеся про себе щодня: 6 способів відновлення балансу

Позитив

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Можливі способи розслабитися. Фото: maxmassage

Піклування про себе важливе для людини

Іноді людина відчуває себе виснаженою, втрачається радість від щасливих моментів, працювати стає важко і може статися вигорання. Тому важливо кожного дня не забувати про себе і турбуватися про своє моральне та фізичне здоров’я. Створити гарний настрій також можуть допомогти друзі та кохана людина.

Існує багато способів відновити свій баланс сил. Найкращими з ідей поділилася експертка з щастя Марина Клименка, пише lux.fm.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Повноцінний сон

Не може бути важливих справ задля якого можна пожертвувати сном. Це не лише відпочинок, це можливість відновити сили, забезпечити гарний настрій на наступний день. Тому шукайте шляхи добре висипатися, створюйте сприятливі умови для нічного відпочинку і не зловживайте кавою чи чаєм перед сном.

Сміх

Вважається, що сміх продовжує життя, тому не втрачайте можливості гарно посміятися. Веселі анекдоти, картинки чи діалог з друзями допоможе повеселитися.

Перевірка гардероба

Зробіть ревізію у шафах. Без жалю повикидайте речі, які не подобаються, завеликі чи замалі. Краще звільніть місце на новий одяг та сміливо вирушайте на шопінг.

Заведіть щоденник

Не обов’язково вести довгі бесіди описуючи кожен свій крок. Занотовуйте свої думки, ідеї, мрії та плани на майбутнє.

Спа-відпочинок

Піклування про себе містить турботу про тіло. Можливо зараз масаж чи спа-процедури недоступні, але завжди можна влаштувати салон вдома. Створіть косметику своїми руками, влаштуйте романтичну атмосферу, ванну з піною та скраби для тіла сприяють відновленню сил.

Детокс від гаджетів

Влаштовуйте відпочинок від телефону та інших гаджетів. Хоча б пів години щодня гуляйте без телефону чи просто посидіть насолоджуючись тишею.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Для хорошого настрою допомагає частіше знаходити час на прогулянки на свіжому повітрі. Це корисно для фізичного та морального здоров’я.