У чому обваляти кабачки, щоб смак був на мільйон: секрети ідеального приготування копійчаного овоча

Кулінарні підказки

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Фото з відкритих джерел / Як приготувати їх особливо смачно

Як посмажити їх особливо смачно

Ми розповідали, як особливо смачно приготувати пельмені. Тепер ділимось секретами, які виведуть ваші смажені кабачки на абсолютно новий рівень.

Смажені кружальця чи слайси кабачків - це, мабуть, найпростіший і для багатьох найулюбленіший спосіб приготування цих дешевих, але таких смачних овочів. Разом з Pixelinform розповідаємо, які секрети дозволять вам перетворити цю страву на ідеальну закуску - хрустку і апетитну.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Секрети приготування кабачків

Як обрати інгредієнти та інвентар

Обирайте молоді кабачки з тонкою шкіркою. Вони соковитіші і ніжніші на смак. Використовуйте сковороду з антипригарним покриттям. Так кабачки не пригорять і не потребуватимуть великої кількості олії. Достатньо невеликої кількості оливкової або соняшникової олії. Розподіліть її по дну сковороди.

Як обрати спеції та панірування

Сіль, перець, сушений часник, італійські трави – класичні спеції для кабачків. Можна експериментувати і додавати інші до власного смаку. Для хрусткої скоринки перед смаженням можна обваляти кабачки в борошні, панірувальних сухарях або кукурудзяній муці. Останній варіант дасть кабачкам смак на мільйон - кукурудзяне борошно має більшу фракцію, ніж пшеничне, тому скоринка буде особливо хрусткою

Як смажити кабачки

Розігрійте сковороду до середньої температури. Занадто сильний вогонь призведе до того, що кабачки згорять зовні, але залишаться сирими всередині. Смаження: Викладайте кабачки на сковороду в один шар і смажте до золотистої скоринки, не перевертайте їх занадто часто. Кабачки готуються дуже швидко, тому стежте за ними уважно. Соліть в самому кінці приготування.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дотримуючись цих порад, ви завжди зможете приготувати цю страву швидко і легко. Ось ще декілька ідей, які допоможуть смачно приготувати ці прості і дешеві овочі: