Усе піде коту під хвіст: цих знаків Зодіаку чекають складні кармічні уроки

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Ці знаки Зодіаку будуть перездавати кармічні уроки, фото: RobinHiggins

Езотерики розповіли, кому не буде щастити до кінця року

Попри те, що ці люди чуйні, добрі та інтелігентні, із кінця вересня, й до завершення 2024 року їм доведеться розплачуватися за свої “помилки”. Ідеться про ігнорування кармічних уроків та неправильну реакцію на події. Раніше ми писали, чи можна здати карму наперед, а тепер розкажемо, кому її точно доведеться перездавати.

Усе буде сипатися з рук, а справи не принесуть ані задоволення, ані прибутку. Це — результат провалу кармічних завдань. Якщо у вашому житті починаються негаразди, не можна їх уникати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Козоріг

Якщо у вас проблема на проблемі, це означає, що ви повинні взяти себе в руки і почати діяти. Не можна перекладати відповідальність на інших або нехтувати подіями, залишаючись осторонь. Це — ваш кармічний урок, і ви повинні брати в ньому головну участь.

Риби

Не варто переконувати себе в тому, що все гаразд, і що ви правильно дієте. Скоро ваш бізнес рухне, а на роботі будуть неабиякі проблеми. Ваша кармічна задача — визнати власні помилки і не нападати на людей. Ви її провалили, отож до кінця року будуть непереливки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, хто вирішить почати своє життя з чистого листа. Езотерики назвали знаки Зодіаку, які до кінця вересня відродяться з попелу, наче Фенікс.