Важко працюєте чи пурхаєте, як метелик: оберіть смаколик і дізнайтеся всю про себе правду (ТЕСТ)

Тести

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Смачні смаколики. Фото: Хочу!

Цікавий тест на відношення до роботи

Тести іноді можуть запитувати прості питання: улюблений колір, квітка чи домашня тваринка. А вже від відповідей людини можна дізнатися дивовижні подробиці життя, звичок чи рис характеру.

Хочу! пропонує надзвичайно цікавий та простий тест, який покаже ваше справжнє відношення до роботи. Справжній ви трудоголік, якому зайве завдання солодше цукерки чи працюєте вряди-годи лише задля зарплати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Подивіться на малюнок і виберіть смаколик, який ви б обрали до кави та з’їли з насолодою. Відповіді знайдете під картинкою.

Смачні смаколики. Фото: Хочу!

Макарун

Ця смачна випічка характеризує вас, як цілеспрямовану людину, яка відповідально ставиться до покладених обов’язків. Ви ніколи не спізнюєтеся, не опускаєте руки у складних ситуаціях та завжди ідете до фінішу першим.

Кекс

Ви не відмовляєтеся від додаткового навантаження, але завжди уточнюєте, чи буде воно оплачуватися понаднормово. Полюбляєте відрядження, адже вони наближають вас до кар’єрного росту і нової посади. Проте, якщо вас не влаштовує винагорода, перепрацьовувати ви ніколи не будете, краще проведете час з друзями чи сім’єю.

Пончик

Ваша головна ціль - знайти роботу, щоб нічого не робити, але мати гарну заробітну плату. Додаткового навантаження ви не переносите, допомагати колегам безплатно не будете і виходите з роботи хвилина у хвилину після закінчення робочого дня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми пропонували тест, який покаже, чи володієте ви лідерськими здібностями. Для проходження знадобиться лише 1 хвилина.