Ви - наші герої! Привітання з Днем рятівника палкими словами та картинками

Усі свята

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

День працівників цивільного захисту України. Фото: Хочу!

День рятівника - свято, яке відзначається в Україні щорічно 17 вересня

17 вересня відзначається професійне свято - День рятівника або День працівників цивільного захисту України. Рятівники вперше відзначили своє офіційне професійне свято під назвою “День рятівника” У 1998 році.

День рятівника не обмежується тільки колом професійних рятівників, оскільки відзначати цей день може кожен, хто брав участь у будь-яких рятівних роботах або ж у ліквідації наслідків НС будь-якого характеру, рятував життя чи здоров’я іншій людині – то і її можна вітати з Днем рятівника.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
День працівників цивільного захисту України. Фото: Хочу!

Дорогі рятувальники, вітаю вас з вашим професійним святом! Ваша праця - це справжній подвиг, який заслуговує на повагу і вдячність. Бажаю вам міцного здоров'я, щастя і успіхів у вашій нелегкій праці.

***

Вітаю всіх рятувальників України з Днем рятувальника! Ваша робота - це справжній героїзм. Ви завжди приходите на допомогу тим, хто її потребує, і рятуєте життя. Дякую вам за вашу службу і за те, що ви є!

День працівників цивільного захисту України. Фото: Хочу!

Рятівники, ви завжди допомагаєте нам в надзвичайних ситуаціях. Ви – наша опора та підтримка. Нехай ваша робота високо цінується та гарно оплачується. З вашим святом! 

***

З Днем рятувальників! Ви постійно ризикуєте собою та визволяєте інших з біди. Для вас немає нічого неможливого. Дякую вам за вашу працю, бажаю наснаги, благополуччя та щирого кохання.

День працівників цивільного захисту України. Фото: Хочу!

Щиро вітаємо рятівників, працівників цивільного захисту та пожежної охорони з професійним святом – Днем рятівника! Важко переоцінити важливість і значущість тієї справи, яку кожен день, кожну годину виконуєте ви – рятувальники і пожежники, ризикуючи власним життям. Це ви, за першим сигналом готові негайно вирушити в епіцентр будь-яких подій, безстрашно гасити пожежі, рятувати людей на воді, першими прибуваєте на ліквідацію завалів, руйнувань, зсувів та інших напастей. Зі святом! Зичимо вам здоров`я, добробуту у родинах, сил та енергії для подальших успіхів у вашій небезпечній та відповідальній праці.

День працівників цивільного захисту України. Фото: Хочу!

Ваша професія є надзвичайно важкою, ви щодня готові боротися з лихом, часто наражаєте себе на небезпеку. Ціною власного життя та здоров’я ви впевнено вступаєте в бій з катастрофами на виробництві, природним лихом, терористичним актом тощо. Ви занурюється у вогонь та воду, щоб надати своєчасну та гідну допомогу своїм співгромадянам.  Тож бажаємо вам міцного здоров’я, наснаги до роботи, успіхів в житті та праці. Нехай Бог оберігає вас і дає вам сили до подальших великих звершень.

***

Шановні співробітники рятувальних служб!Дякуємо вам за відданість вашій справі, мужність, вірність обов’язку! Від усієї душі бажаємо вам здоров’я та достатку у ваших родинах, успіхів на службі та мирного неба над головою.

***

Вітаю з Днем рятувальника України! Побажаю міцних сил і здоров’я на довгі роки, сміливості і спритності, чуйності та обережності, благополуччя й удачі, бадьорості та оптимізму, турботи і розуміння, сімейного щастя і любові, хорошого достатку і доброти душі.

День працівників цивільного захисту України. Фото: Хочу!
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми публікували календар професійних та державних свят вересня. Перший осінній місяць надзвичайно багатий на різні події.