"Він і на Михася не був готовий...": Катерина Репяхова зізналася, чи хоче Віктор Павлік ще одну спільну дитину

Новини шоубізнесу
801

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Віктор Павлік та Катерина Репяхова. Фото: instagram.com/repyahovakate

Дружина артиста не приховує, що хотіла б вдруге стати мамою, а от чи готовий до цього сам Віктор Франкович

Молода дружина Віктора Павліка, яка розповіла про фінал конфлікту з його колишньою, відверто заговорила про батьківство. Пара вже виховує сина Михасика, проте сама Катерина Репяхова не приховує, що хотіла б ще народити донечку. А от чи готовий до цього артист — дізнавайтеся нижче!

У коментарі Люкс ФМ Катерина Репяхова зізналася, що неодноразово замислювалася щодо своєї другої вагітності. Проте її 58-річний коханий не має настільки ж сильного бажання вчергове стати татом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами Катерини, це повʼязано з віком Віктора Павліка, а також тим, що нещодавно він переніс важку операцію на серці. І все ж, дружина артиста не виключає того факту, що у майбутньому вони наважаться на появу другої спільної дитини.

Він не те що проти, просто в нього вже вік бере й до того ж операція. Він не дуже буде помічником. Я розумію, що якщо я все-таки наважуся, то треба розраховувати тільки на себе. Насправді у мене так завжди по життю. Він така людина, він і на Михася не був готовий, а коли Михась з’явився, у нього весь світ перевернувся. Тому я розумію, що ну така він людина — сьогодні не готовий, завтра буде готовий,
— каже Катерина Репяхова.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, тільки нещодавно Катерина Репяхова та Віктор Павлік відсвяткували своє весілля. Артисту та його коханій довелося декілька років поспіль переносити цю подію на інший час.