Все залежить тільки від вас: 10 способів швидко покращити сумний настрій

Позитив

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Покращити собі настрій. Фото: Pikapost

Не дозвольте поганому настрою зіпсувати свій день

Іноді людина може бути у поганому настрої без поважних причин, особливо коли на календарі осінь. Тоді здається ніщо не може зробити день веселішим, адже хочеться лише плакати і сумувати. Але все у ваших руках, тому потрібно вміти покращити свій настрій і поділитися позитивними емоціями з іншими.

Хочу! зібрала кілька вдалих порад для поліпшення настрою. Вони точно стануть вам у пригоді навіть у дощовий сумний день.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Способи підняти собі настрій. Фото: Freepik
  1. Принесіть радість чимось смачненьким. Заваріть горнятко запашної кави, посмакуйте тістечком чи цукеркою і одразу помітите, що не все так погано у житті.

  2. Рухайтеся. Не сидіть на місці, вийдіть з дому та влаштуйте собі прогулянку пішки, на велосипеді, роликах чи самокаті. Можете запросити друзів і сумувати точно не доведеться.

  3. Займайтеся спортом. Помічено, що після активних фізичних навантажень сум знімає, як рукою. З’являється багато сил та позитивних емоцій.

  4. Творіть. Влаштуйте собі відпочинок для душі, займіться улюбленим хобі чи спробуйте щось нове: малювання, вишивка, музика чи спів.

  5. Попоприбирайте. Ввімкніть веселу музику і наведіть лад у будинку. Викиньте сміття та відкрийте вікна на провітрювання.

  6. Поговоріть. Якщо відчуваєте, що вам складно, зустріньтеся з подругою чи другом і порозмовляйте про наболіле.

  7. Надихайтеся. Подивіться цікавий фільм, прочитайте книгу на яку не вистачало часу чи погортайте старі фотографії.

  8. Зробіть добру справу. Ніщо не поліпшить настрій краще, ніж побачити щасливі очі інших людей. Поволонтерте, відвідайте та запропонуйте допомогу у дитячому будинку, притулку для тварин чи будинку літніх людей.

  9. Здоровий сон. Іноді поганий настрій провокує перевтома та поганий нічний відпочинок. Тому не соромтеся і присвятіть час приємним сновидінням.

  10. Поплачте. Іноді поплакати при поганому настрої - це найкращий вихід. Така емоційна розрядка піде на користь і настрій точно покращиться.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Трішки кумедних фото милих пухнастиків теж гарно впливають на позитивний настрій. Зберігайте собі та насолоджуйтеся у сумні миті.