З Днем шульг! Найщиріші привітання у картинках та прикольних відео до свята

Усі свята
846

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Картинка з віршем з Днем шульги. Фото:Хочу!

Шульга – це людина, яка замість правої руки активно використовує ліву руку

13 серпня у всьому світі відзначається Всесвітній день шульги. Близько 10%  людей у всьому світі є майкутами, лівшами або шульгами, тобто людьми, які використовують лише ліву руку. Такі люди зазвичай більш емоційні, вразливі, з гарною уявою та надзвичайно творчо розвинені. Багато відомих митців, художників та акторів є лівшами.

Міжнародний день шульг запровадили для привернення уваги інших людей до своєї особливості. Хочу! вітає всіх шульг зі святом та підготувала з цієї нагоди цікаві привітання та картинки. Не забудьте привітати знайомих людей, які використовують лише ліву руку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сьогодні Міжнародний день шульги. Шульги – люди творчі, креативні, що мають сильний характер. Цьому є підтвердження на прикладах багатьох знаменитих людей – світових політиків, письменників, музикантів, акторів і режисерів. Ми ж бажаємо всім шульгам успіхів в досягненні мети!

***

Бути шульгою добре: варто взяти ручку або ж виделку – всі одразу бачать, що ти творча, незвичайна особистість з оригінальним мисленням. Тому що всі знають, що саме це характеризує шульг та відрізняє їх від інших. З Днем шульги, завжди залишайтеся лише собою. За це ми вас і любимо.

***

Нехай усім лівшам посміхається удача і доля не приносить неприємних сюрпризів! Нехай талант розкриється і зірки супроводжують ваш успіх! Щиро вітаємо вас із міжнародним днем шульг!

Картинка з віршем з Днем шульги. Фото:Хочу!

Вітаю з Днем лівші. Нехай творчість, неймовірний розум і вміння досягати цілей допоможуть тобі насолоджуватися успіхами. Бажаю яскравого життя, гладкої дороги до мети і добробуту.

***

У тобі горить божественна іскра таланту й оригінальності, а то, що ти - лівша, тільки доводить це. Нехай ця особливість завжди допомагає тобі бути особистістю, яка має свою позицію і свій погляд на будь-яке питання, а твоє життя буде самим приємним винятком з усіх загальних правил. З Днем лівшів!

Картинка з Днем шульги. Фото:Хочу!

Вітаю з вашим днем! Нехай удача посміхається, а життя приносить тільки приємні сюрпризи. Бажаю, щоб ваш талант розкрився, а всі мрії збулися.

***

Вітаю з Міжнародним днем шульги! Бажаю завжди залишатися унікальним, неймовірним і цікавим. Нехай будь-яку справу ти зможеш довести до кінця, а удача буде супроводжувати тебе.

***

З Днем лівшів вітаю. Бажаю удачі, любові і позитиву. Нехай життя підносить приємні сюрпризи, а ваші таланти допомагають в досягненні цілей. Ви – творчі, багатогранні і дуже розумні люди. Бажаю насолоджуватися цим життям, любити себе і сміливо йти до цілей. У вас все вийде!

Картинка з Днем шульги. Фото:Хочу!
Картинка з Днем шульги. Фото:Хочу!
Картинка з Днем шульги. Фото:Хочу!
Картинка з Днем шульги. Фото:Хочу!
Картинка з Днем шульги. Фото:Хочу!
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми публікували повний календар всіх професійних та державних свят серпня. Зберігайте собі, щоб не загубити.