Зіркова ведуча, яка колись працювала моделлю: цікаві факти про Катерину Осадчу

Знаменитості

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Що варто знати про Катерину Осадчу. Фото: instagram.com/kosadcha

Дізнайтесь, як Катерина Осадча перейшла від модельного подіуму до тележурналістики

Катерина Осадча — одна з найвідоміших ТВ-зірок України. Її знають завдяки цікавому шоу "Світське життя" та яскравим капелюхам. Однак зірка має ще чимало "скелетів" у своїй шафі, про які ми розповідаємо в цьому матеріалі.

13 цікавих фактів з біографії Катерини Осадчої

Цікаві факти про Катю Осадчу. Фото: instagram.com/kosadcha

Катерина Осадча народилася 12 вересня 1983 року в Києві. Вік — 41 рік. Знак Зодіаку — Діва.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Батько Каті — Олександр Осадчий — був генеральним директором підприємства "Київприлад", а мама займалася домогосподарством, але за професією була бібліотекаркою. У зірки також є молодший брат.

У шкільні роки Катерина Осадча займалася музикою та танцями. Вона танцювала у складі ансамблю "Соколята".

Катерина Осадча мала всі шанси стати зірковою моделлю. З 13 років вона розпочала професійну модельну кар'єру й поїхала на три місяці до Токіо. Потім Катя знімалась у Німеччині, Англії та Франції. Через щільний графік роботи вона склала випускні шкільні іспити екстерном.

Катерина Осадча працювала моделлю. Фото: instagram.com/kosadcha
До модельного бізнесу Катерина Осадча потрапила в 13 років. Фото: instagram.com/kosadcha

Цікаво, що до журналістики Осадча прийшла не одразу. Після школи вона вступила на історичний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Як Катерина Осадча стала відомою ведучою? Під час першої вагітності вона вирішила, що більше не хоче бути моделлю та почала вивчати телевізійну журналістику. Через кілька місяців після народження дитини почала займатися мовленням та дикцією з викладачем.

Свою першу роботу у сфері журналістики Осадча отримала на Першому національному телеканалі як позаштатна кореспондентка. А вже у 2005 році Катя спіймала вдачу за хвіст — стала ведучою програми "Світські хроніки", яка згодом отримала назву "Світське життя".

Як капелюшки Катерини Осадчої стали її візитівкою на екрані та в житті. Фото: instagram.com/kosadcha
Цікаві головні убори майже завжди були присутні в образах Каті Осадчої. Фото: instagram.com/kosadcha

Екстравагантні капелюшки — це візитівка Катерини Осадчої. Майже усю свою телевізійну кар’єру ведуча дивувала різноманітними головними уборами. Вони навіть стали об'єктом сатири в мультсеріалі "Казкова Русь" та шоу "Велика різниця по-українськи".

Крім "Світського життя", Осадча була ведучою шоу "Танцюю для тебе", "Голос країни" та "Маленькі гіганти". А у 2017 році Катерина стала членкинею журі в реаліті-шоу "Модель XL".

Після початку повномасштабної війни Катя Осадча разом із командою волонтерів створила телеграм-канал "Пошук зниклих". Лише за квітень 2022 року її проєкт допоміг знайти понад 1500 людей.

Особисте життя Катерини Осадчої цікавить багатьох прихильників. Ведуча була двічі одружена. Перший чоловік Осадчої — депутат Олег Поліщук. У шлюбі вони прожили 3 роки й народили сина Іллю. У 2017 році Катерина Осадча вдруге вийшла заміж. Її другий чоловік — ведучий Юрій Горбунов. Того ж року зірка народила сина Івана, а згодом 2021 році втретє стала мамою, народивши сина Данила.

Катерина Осадча та Олег Поліщук. Фото: instagram.com/kosadcha
Сини Каті Осадчої. Фото: instagram.com/kosadcha
Катерина Осадча та Юрій Горбунов. Фото: instagram.com/kosadcha

У свої 40 з хвостиком Катерина Осадча може похизуватися розкішною фігурою та пружною шкірою. Маючи зріст 180 сантиметрів, вага ведучої складає 65 кілограмів. А ще зірка має свої секрети краси: вона дотримується роздільного харчування й п’є риб’ячий жир.

Катерина Осадча в купальнику. Фото: instagram.com/kosadcha

Катерина Осадча неодноразово потрапляла до різних рейтингів впливових жінок. У 2007 році вона зайняла 96-те місце в рейтингу журналу "Фокус", у 2009 році посіла 6-те місце у списку "Обличчя Києва", а також була відзначена за свій екстравагантний капелюшок на королівських перегонах "Royal Ascot". У лютому 2018 року вона отримала звання "Мама року" за версією "Viva! Найкрасивіші", а у квітні того ж року стала лауреаткою премії "Телетріумф".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть цікаві факти про зірку серіалу "Школа" Ірину Кудашову. Вона прогулювала уроки, щоб стати актрисою!