Зменшити набряки, отримати гарну поставу та зробити чіткий овал обличчя: комплекс вправ від реабілітолога (ВІДЕО)

Фітнес

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Вправи для постави і зменшення набряків. Фото: newsdaily.org.ua

Комплекс фізичних вправ для правильної постави

Під час спеки люди п’ють багато води і можуть сильно набрякати. Щоб позбутися набряків та мати завжди гарну поставу варто додати до своїх фізичних навантажень комплекс вправ від реабілітолога.

Такий комплекс рекомендується виконувати кожного дня. Вони допоможуть отримати правильну поставу, зменшують набряки і сприяють більш чіткому контуру обличчя, пропонує тренер реабілітолог snezhana_fit.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вправа "№1

Сідаємо на коліна, спину тримаємо прямо, одну руку згинаємо, а іншу кладемо на ноги. Починаємо з грудних м’язів, ідемо під ключицею і від грудини до плечової кістки, а далі працюємо зигзагоподібним рухом у тому ж напрямку.

Вправа №2

Працюємо з грудино-серцевидним м’язом. Повертаємо голову в сторону і легкими пощипуваннями пальцями ідемо знизу вверх по шиї.

Вправа №3

Ця вправа допоможе розслабити шию і плечі та покращити амплітуду руху. Розкриваємо лінію голови та шиї нахилами у протилежну сторону від натягу руки.

Вправа №4

Покращує мобільність грудної клітки. Дві руки тримаємо перед собою. Тоді одну відводимо назад малюючи напівколо. Далі двома руками розкриваємося відводячи їх назад.

Кожну вправу потрібно виконувати 8-12 разів на кожну сторону.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми пропонували три вправи для дівчат, які обожнюють ходити на підборах. Робіть їх регулярно і забудете про біль у ногах.

Важливо

Вся інформація медичної тематики та інформація, що стосується здоров׳‏я, розміщена на сайті Хочу.ua, має виключно інформаційний характер і не є медичними порадами. Будь-які поради медичного характеру, зокрема щодо прийому тих чи інших препаратів, може давати тільки фахівець. Якщо у вас виникли проблеми зі здоров׳‏ям, зверніться до лікаря.