Знайдіть помилку на малюнку: у вас є лише 2 секунди

Тести

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Загадка на спостережливість. Фото: Хочу!

Цікава загадка на особливу спостережливість

Багато людей вважають загадки веселим проведенням часу. Насправді вони покликані розвивати логіку, ерудицію та спостережливість.

Головоломки та тести змушують працювати мозок і пропонують шукати нестандартні рішення та відповіді. Спробуйте перевірити свою особливу спостережливість за допомогою неймовірної загадки на гостроту зору, пропонує brightside.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ми пропонуємо уважно розглянути малюнок, який складається з двох частин. На обох хлопець та дівчина готують їсти. Жінка користується грилем для приготування страв, а чоловік готує традиційно - на плиті. Вам потрібно знайти помилку, бажано одразу. У більшості людей на цю загадку іде всього кілька секунд.

Загадка на спостережливість. Фото: brightside.me

На перший погляд, все здається цілком нормальним. Люди готують звичайну їжу, користуються простими кухонними приладами. Вам вже вдалося помітити помилку? Якщо ні, скористайтеся підказкою нижче.

Загадка на спостережливість. Фото: brightside.me

Насправді помітити досить складно. Річ у тому, що плита, на якій юнак готує їсти вимкнена і вогню під сковорідкою немає.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми пропонували здогадатися, у кого з дітей на малюнку багаті батьки. Зовсім мало людей одразу знайшли правильну відповідь.