Апетитна страва зі звичайної картоплі: ви не знали, що цей овоч можна приготувати так смачно (РЕЦЕПТ)

Рецепти
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

що приготувати в піст
SHUBA / Простий рецепт картопляного деруна

Швидкий та смачний картопляний млинець

Ми ділились рецептом апетитного картопляного пирога. Тепер розповідаємо, як зі звичайної картоплі та ще кількох продуктів приготувати дуже смачну страву. 

Цей рецепт відрізняється простотою та швидкістю приготування - просто ідеальна страва для ситного обіду або вечері. “Хочу” ділиться простим рецептом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Інгредієнти:

  • Картопля – 3-4 штуки

  • Петрушка – невеликий пучок

  • Часник – 2 зубчики

  • Оливкова олія

  • Сіль та мелений перець до смаку

Спосіб приготування:

  1. Почистіть картоплю від шкірки. Помістіть картоплю в каструлю з підсоленою водою та варіть протягом 25-30 хвилин до готовності.

  2. Охолодіть відварену картоплю, зніміть шкірку. Розімніть її виделкою до стану пюре.

  3. На розігрітій сковороді з оливковою олією підсмажте часник до золотистого кольору. Видаліть часник зі сковороди, залишивши ароматну олію.

  4. Додайте до картопляного пюре подрібнену петрушку, сіль та перець. Перемішайте. Викладіть картопляну масу на сковороду і лопаткою сформуйте плаский млинець. Смажте млинець на середньому вогні по 5 хвилин з кожного боку до золотистої скоринки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Готовий картопляний млинець перекладіть на тарілку і подавайте гарячим. Його дуже смачно їсти зі сметаною або ж іншими улюбленими соусами. Також ми розповідали, як смачніше приготувати картоплю.