Блискучих операцій та непомітності для ворога! З Днем воєнної розвідки України

Усі свята
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

7 вересня - День воєнної розвідки України
7 вересня - День воєнної розвідки України

Привітання з Днем воєнної розвідки України

7 вересня у календарі відзначається особливе свято - День воєнної розвідки України. Розвідники виконують надзвичайно відповідальну місію - добувають інформацію про плани ворога, диверсії, операції, розміщення військ та всіма силами наближають перемогу.

Хочу! вітає воїнів-розвідників із професійним святом. Ваша робота непомітна, проте її результати - неоціненні. Ми зібрали найкращі привітання з професійним святом у щирих вдячних словах та картинках.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Вітаємо розвідників з професійним святом
Привітання з Днем воєнної розвідки.Фото: Хочу!

З професійним святом! Нехай розвідки завжди будуть вдалими, щоб приносили вони успіхи, перемоги й викликали гордість. Нехай не треба буде йти в тил до ворогів, а всі розвідки будуть легкими й простими, безпечними та приносять задоволення.

Вітаємо воїнів-розвідників із професійним святом. Ваші операції завжди небезпечні, надскладні та секретні. Про вашу роботу не можна говорити публічно, проте результати вашої служби — безцінні. Адже від отриманої вчасно інформації про ворога залежить і ситуація на полі бою, і звільнення наших територій, і наближення Перемоги України.

Вітаємо розвідників з професійним святом
Привітання з Днем воєнної розвідки. Фото: Хочу!

Нехай ніщо не залишиться таємницею для розвідників, щоб усе виходило, чого прагнули, чого хотіли і чого хотіли. Нехай життя відкриває всі двері, всі секрети та куточки. Із Днем воєнного розвідника!

Дорогі розвідники! Вітаю вас із Днем воєнної розвідки! Ваша робота є справжнім подвигом. Ви щодня працюєте в найнебезпечніших умовах, щоб захистити нашу країну від ворогів. Дякую вам за вашу сміливість, відвагу і патріотизм. Бажаю вам міцного здоров'я, щастя і мирного неба над головою. Слава Україні!

Вітаємо розвідників з професійним святом
Привітання з Днем воєнної розвідки. Фото: Хочу!

Шановні воїни-розвідники України! Вітаю вас із професійним святом - Днем воєнної розвідки! Ваша робота є надзвичайно важливою та відповідальною. Ви щодня ризикуєте своїм життям, щоб забезпечити нашу країну необхідною інформацією. Ваша мужність, самовідданість і професіоналізм є прикладом для нас усіх. Дякую вам за ваш внесок у захист України. Слава Україні!

Щиро вітаю вас із професійним святом! Ваші знання, мужність і винахідливість неодноразово слугували державі та українському війську. Ви – справжня еліта нашої армії!       Бажаю злагодженості та рішучості у виконанні поставлених завдань, які наближають нашу перемогу! Сили та сміливості кожному з вас приймати важливі, а інколи і важкі рішення задля перемоги та майбутнього України! Слава воєнній розвідці України!

Вітаємо розвідників з професійним святом
Привітання з Днем воєнної розвідки. Фото: Хочу!
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми публікували повний календар на 2024 рік. Всі важливі свята на кожен місяць зібрані в одному місці для вашої зручності.