Зірка Marvel Баррі Кеоган підкорює Голлівуд! Актор може зіграти головну роль у фільмі про гурт The Beatles

Кіно та серіали
772
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Баррі Кеоган зіграє в новому фільмі, фото
Баррі Кеоган. Фото: instagram.com/keoghan92/

Ірландський актор має всі шанси стати новою зіркою Голлівуду

Баррі Кеоган останнім часом постійно знаходиться в центрі уваги. 31-річний актор, який нещодавно здивував образами для відомого глянцю, може зіграти одного з учасника гурту The Beatles в новому документальному фільмі. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі!

Актор, який запам’ятався багатьом як зірка Marvel, минулого року викликав фурор головню роллю в скандальному фільмі "Солтберн" й довів, що має всі шанси стати новою зіркою голлівудського кіно. Тепер стало відомо, що харизматичний ірландець може приєднатися до зіркового касту в нових проєктах про британський гурт The Beatles.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами голлівудського інсайдера Джеффа Снейдера, продюсери підготували для Баррі одну з головних ролей. Окрім Кеогана, до проєкту планують долучити відомих акторів Гарріса Дікінсона, Пола Мескала та Чарлі Роу. Режисером стане титулований британець Сем Мендес — володар премії "Оскар".

За інформацією голлівудського інсайдера, Кеоган зіграє роль барабанщика Рінго Старра, Гарріс Дікінсон — гітариста та вокаліста Джона Леннона, Пол Мескаль — басиста Пола Маккартні, а Чарлі Роу — Джорджа Гаррісона. Кожен з них матиме окремий біографічний фільм.

Прем'єру чотирьох стрічок заплановано на 2027 рік. Всі вони будуть пов’язані між собою. У створенні стрічок братимуть участь Пол Маккартні та Рінго Старр, а також сім'ї покійних Гаррісона та Леннона.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що зараз в Мережі набирає обертів тизер до стрічки "Конотопська відьма". Український фільм вийде на екрани до Дня Незалежності України.