"Бріджертони 4": Netflix розсекретив, чию історію кохання ми побачимо в новому сезоні

Кіно та серіали
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Бріджертони. Фото: instagram.com/bridgertonnetflix

Творці відомого серіалу розкрили перші деталі щодо нового сезону

Один із найпопулярніших стримінгових сервісів у світі Netflix анонсував четвертий сезон серіалу “Бріджертони”. Перші три сезони отримали шалений успіх, тому продюсери вже на повну готують нову історію кохання. Хто буде головним героєм цього разу — дізнавайтеся на Хочу!

У центрі уваги в новому сезоні опиниться гульвіса та другий син Бенедикт. У попередніх сезонах він вів розгульний спосіб життя, проте, схоже, цього разу його серце захопить одна єдина.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

З тизеру зрозуміло, що з коханою Бенедикт познайомиться на балі, організованому Вайолет Бріджертон — мамою головного героя. Проте ким є таємнича незнайомка творці поки не розголошують.

Увагу Бенедикта привертає чарівна жінка на наймення Леді в Срібному. Це відбувається на балу-маскараді Вайолет Бріджертон. Є багато деталей, які хочеться розповісти, але, ймовірно, варто почекати,
— кажуть творці “Бріджертонів”.

Відомо, що зйомки нового сезону вже йдуть не перший місяць. Проте коли ми побачимо нову історію кохання родини Бріджертонів — поки точно невідомо. Прихильники ж припускають, що 4 сезон варто очікувати на екранах восени 2025 року.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що нещодавно в Україні зʼявився свій лорд Бріджертон. Адже 67-річний Павло Зібров здивував прихильників своєю витівкою.