Серіали серпня. "Погана мавпа" із зіркою "Справжнього детектива", продовження "Володаря перснів" та новий хіт з Південної Кореї

Кіно та серіали
Олександр Панченко

Олександр Панченко

Кінооглядач

“Володар кілець: Кільця влади” - в серпні 2024 виходить 2 сезон, де і коли дивитися
Серіал “Володар кілець: Кільця влади”. Фото: www.aboutamazon.ca

Довгоочікувані нові сезони та багатообіцяючі новинки побачать світ уже найближчим часом!

У серпні побачимо зірок "Гаррі Поттера" та "Дня незалежності" в ролі богів Олімпу, Вінса Вона в образі “ресторанного” детектива, а також заглянемо у світ лондонських банкірів.

"Неврівноважений", Netflix

Серіал "Неврівноважений" від Netflix, 2 сезон - дата виходу
Серіал "Неврівноважений" від Netflix. Фото з Мережі
Related video

1 серпня. Сезон 2

Все ж таки людству в наш час не вистачає таких серіалів - у міру дурнуватих, місцями дуже смішних і часто неполіткоректних. По суті, "Неврівноважений" - це старий добрий ситком, і відмінний спосіб скоротати півгодини тут і там з персонажами, що полюбилися невідомо за що.

Нагадаємо, що головних героїв у серіалі, татуся Елліса Дрегона та синочка Джексона Дрегона, грають реальні батько та син – Роб Лоу та Джон Оуен Лоу відповідно. Елліс - мільярдер, начебто геній, а ще сумуючий батько-одинак, який намагається прийти до тями після недавньої смерті коханої дружини. У своїй лабораторії він створив фермент, який перетворює цукрову тростину на щось на зразок пластику… У другому сезоні Джексон продовжить підстраховувати батька у його бізнесі всіма можливими способами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

"Академія Амбрелла", Netflix

Серіал "Академія Амбрелла" від Netflix, 4 сезон - дата виходу
Серіал "Академія Амбрелла" від Netflix. Фото з Мережі

8 серпня. Сезон 4

Отже, через два роки після виходу попереднього сезону, чекаємо на четвертий (і, мабуть, останній) сезон “Академії..” - серіалу, який довів, що в сім'ях супергероїв можуть відбуватися такі ж суперскандали.

Нагадаємо, що за сюжетом серіалу, наприкінці вісімдесятих років на планеті одночасно народжуються 43 дитини, які мають надзвичайні здібності.Семеро з цих чудо-дітей усиновлює певний дивний мільярдер – він і створює ту саму Академію “Амбрелла”… У четвертому сезоні ми знову побачимо Елліота Пейджа у ролі скрипаля, який здатний перетворювати звуки на енергію надпотужної сили. Шанувальники серіалу пам'ятають, що минулого сезону персонаж Пейджа Номер Сім здійснив камінг-аут як транс-чоловік – точно як сам Еліот Пейдж у реальному житті.

"Індустрія", HBO

Серіал "Індустрія" від HBO, 3 сезон - дата виходу
Серіал "Індустрія" від HBO. Фото з Мережі

11 серпня. Сезон 3

Після двох років очікування – прем'єра третього сезону “Індустрії”, на совість зробленого серіалу із міцним британським ароматом. Так, це світ фінансів і вся його підноготна, точніше все, що стосується амбітних новачків у цій сфері – та їхнього способу життя.

Нагадаємо, що вся історія починається з того, що молода афроамериканка Харпер прилітає до Лондона – щоби влаштуватися на роботу в інвестиційний банк. Начальник вражений її резюме – і Харпер опиняється в команді молодих людей, які прагнуть грошей та успіху. У фіналі другого сезону виявилося, що резюме Харпер не зовсім правдиве…

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

"Погана мавпа", Apple TV+

Серіал "Погана мавпа" від Apple TV+, 1 сезон - дата виходу
Серіал "Погана мавпа" від Apple TV+. Фото з Мережі

14 серпня. Сезон 1

Ми спостерігали за Вінсом Воном у численних комедіях нульових, у другорядній ролі у чудовому “Справжньому детективі” - що ж, тепер час 54-річному Вону нарешті продемонструвати, наскільки він здібний у головній ролі детектива.

За сюжетом, нещасного Ендрю Янсі (Вон) колись розжалували, і тепер він займається інспекцією ресторанів у Південній Флориді. Робота на перший погляд зовсім неважка, але одного разу Вону на шляху трапляється… ні, не гігантський тарган, а відрубана рука…

"Патінко", Apple TV+

Серіал "Патінко" від Apple TV+, 2 сезон - дата виходу
Серіал "Патінко" від Apple TV+. Фото з Мережі

23 серпня. Сезон 2

"Патінко" - серіал над яким працювали кінематографісти Південної Кореї та Штатів, і це дуже помітно. Справа в тому, що серіал увібрав у себе найкраще, на що на сьогоднішній момент здатне західне та азіатське кіно - і в інший час з усього цього могла б вийти, скажімо, тригодинна епічна драма, що готова поборотися за "Оскар". Проте зараз ми маємо справу з одним із найякісніших серіалів останніх років.

Нагадаємо, що дія відбувається у першій половині ХХ століття, під час коли Корея була окупована Японією, і у вісімдесятих роках у Нью-Йорку. Це сімейна сага поколінь про виживання – а виживати, як виявляється, доводиться завжди та скрізь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

“Володар кілець: Кільця влади”, Prime Video

Серіал "Володар кілець: Кільця влади" від Prime Video, 2 сезон - дата виходу
Серіал "Володар кілець: Кільця влади" від Prime Video. Фото з Мережі

29 серпня. Сезон 2

На вулиці толкієністів знову свято – виходить другий сезон «Кілець влади», серіалу, що занурює глядача в давню історію Середзем'я. Серіал, за великим рахунком, не є безпосереднім приквелом до “Хоббіта” та “Володаря кілець” Пітера Джексона – ні, це окремий екскурс у світ, створений Толкієном. Ми спостерігаємо Другу епоху, те, як виковувалися ті самі Кільця влади, як зловісний згодом Саурон набирається сил, бачимо те, до чого приводить Останній союз ельфів і людей.

Зйомки другого сезону закінчилися минулого літа. У новому сезоні ми не побачимо Назаніна Боніаді в ролі Бронвін, але з'являться і нові персонажі. Так, Кірдана Корабела, найстарішого з ельфів телері, зіграє Бен Деніелс.

"Каос", Netflix

Серіал "Каос" від Netflix, 1 сезон - дата виходу
Серіал "Каос" від Netflix. Фото з Мережі

29 серпня. Сезон 1

Джефф Голдблюм, який прославився ще у вісімдесятих, після виходу на екрани фантастичного трилера "Муха" Девіда Кроненберга (і закріпив успіх участю в блокбастері дев'яностих "День незалежності") у 71 рік, схоже, вийшов на новий рівень. Так, у майбутньому серіалі Голдблюм зіграє не когось, а самого Зевса - бога неба, блискавок і грому в давньогрецькій міфології. Щоправда, Олімп виглядатиме вельми сучасно – як і всі небожителі.

За сюжетом, Зевс виявляється справжнім параноїком - він помічає зморшку у себе на лобі, і переконує себе в тому, що його божественному правлінню скоро настане кінець. Зевс починає підозрювати всіх довкола у зраді - і страждають від цього і решта мешканців Олімпу, і прості смертні... Роль Аїда виконав чудовий британський актор Девід Тьюліс (що зіграв, зокрема, Рімуса Люпіна у фільмах про Гаррі Поттера).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми також розповідали про найкращі ролі турецького актора Керема Бюрсіна, відомого за роллю Серкана Болата із серіалу “Постукай в мої двері”. Де ще можна побачити цього гарячого красунчика — дізнавайтеся прямо зараз!