Популярний франківський актор зніметься у новому сезоні "Кави з кардамоном". Але авторка книг лютує проти екранізації її роману

Кіно та серіали
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Серіал "Кава з кардамоном 2 сезон
Серіал "Кава з кардамоном". Фото: instagram.com/cardamon_movie

Тільки команда анонсувала зйомки серіалу "Кава з Кардамоном. Сила землі", як авторка роману виступила проти

СТБ і Solar Media Entertainment почали роботу над виробництвом другого сезону костюмованої драми “Кава з кардамоном”. І хоч поки усіх подробиць режисери не розголошують, вже відомо, що до акторського складу доєднався відомий франківський актор Олексій Гнатковський, який більшість глядачів памʼятає за участю у фільмі “Довбуш”.

Так, у релізі телеканалу йдеться, що новий сезон серіалу “Кава з кардамоном” отримав назву “Сила землі”. У головних ролях на екранах зʼявляться відома акторка Олена Лавренюк та заслужені артисти Олександр Кобзар і Олексій Гнатковський.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зйомки другого сезону “Кави з кардамоном” тільки почалися, як команда вже втрапила у скандал

Цікаво, що “історія забороненого кохання” першого сезону знята за мотивами роману “Мелодія кави у тональності кардамону” української письменниці Наталії Гурницької. Однак другий сезон команда проєкту називає “оригінальним поглядом творчої команди”, тому наступний роман письменниці за основу не взято. Втім пресслужба СТБ запевняє, що має за собою право використовувати тему персонажів та інших елементів.

А от сама Наталія Гурницька повідомила, що до 11 липня навіть не знала, про початок зйомочного процесу. У себе в соцмережах авторка заявила, що не укладала жодної угоди з командою СТБ на продовження зйомок.

Сценарій не узгоджено, дозвіл на зйомки не отримано, а тому наголошую на забороні будь-якого використання в продовженні серіалу "Кава з кардамоном" сюжетних ліній, героїв моєї "Мелодія кави в тональності сподівання", основного сюжетного конфлікту і загального змісту цієї книги тощо.
Все це разом вводить в оману читачів моїх книг, глядачів серіалу "Кава з кардамоном", а також може порушувати мої авторські права і несе для мене певні репутаційні, моральні та фінансові ризики та збитки,
— заявила Наталія Гурницька.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що після виходу 3 сезону “Бріджертонів” Netflix оголосив нові зйомки. То от чию історію кохання ми побачимо в новому сезоні!