Оце так новина! Netflix продовжує серіал "Емілі в Парижі" на 5-й сезон

Кіно та серіали
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

5 сезон серіалу Емілі в Парижі, фото
Емілі підкорює Париж далі. Фото: instagram.com/emilyinparis

Фанати шоу знову зможуть насолодитися пригодами американки Емілі, яка завойовує Париж (чи Рим)

Так-так, вам не здалось. Серіал "Емілі в Парижі", в якому герої активно носили одяг українських брендів, офіційно продовжать на 5 сезон. Детальніше про цю новину читайте в нашому матеріалі!

На платформі Netflix підтвердили, що популярний серіал "Емілі в Парижі" отримає продовження. Незабаром глядачі побачать 5 цього проєкту.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Радісна новина для шанувальників з'явилася на офіційному Instagram-акаунті серіалу. Автори шоу поділилися фотографіями головної героїні, яку зіграла Лілі Коллінз.

На світлинах акторка тримає чашку кави, на дні якої зображена цифра 5. У підписі до посту вказано: "Офіційно: "Емілі в Парижі" повертається з 5 сезоном!".

Емілі в Парижі 5 сезон, фото
Серіал "Емілі в Парижі" повертається! Фото: instagram.com/emilyinparis

Поки що ніяких подробиць щодо сюжету чи планів на нові епізоди не оприлюднено. Багато хто з фанів очікував, що 4 сезон, друга частина якого вийшла 12 вересня цього року, стане фінальним. Однак, схоже пригоди Емілі продовжаться вже не в Парижі, а в Римі, куди вона переїхала наприкінці цього сезону.

Про що серіал "Емілі в Парижі"

Прем'єра першого сезону "Емілі в Парижі" відбулася на Netflix у 2020 році. Проєкт, створений режисером Дарреном Старом, відомим за шоу "Секс і місто", швидко здобув популярність.

"Емілі в Парижі" розповідає про молоду американку Емілі Купер, яка переїжджає до Парижа, щоб працювати у французькій маркетинговій компанії Savoir. Її мета — внести американське бачення в діяльність компанії. Однак дівчина натрапляє на труднощі: мовні, культурні, а також на неприязне ставлення колег. Вона заводить романтичні стосунки з двома чоловіками, кухарем Ґабріелем та банкіром Алфі, але їй не вдається збудувати міцні відносини з жодним із них.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, в Україні зʼявиться новий анімаційний серіал "На краю Світів". Це буде історія про потойбічний світ.