Шалений роман на екрані! Марго Роббі та Джейкоб Елорді зіграють закоханих у новій адаптації "Буремного перевалу"

Кіно та серіали
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Марго Роббі та Джейкоб Елорді, фото
Марго Роббі та Джейкоб Елорді зіграють пару у новому фільмі. Фото: Getty Images

Роль Кетрін Ерншоу у фільмі "Буремний перевал" може стати справжнім викликом для Марґо Роббі, особливо після її успіху в "Барбі"

Марго Роббі, яка нещодавно стала обличчям культових парфумів Chanel N5, готується до нової знакової ролі. Актриса разом із Джейкобом Елорді зіграє закоханих Хіткліфа та Кетрін у новій екранізації "Буремного перевалу".

Хоча Марго Роббі ще не народида, її графік зйомок уже переповнений новими проєктами! Тепер Роббі працює над фільмом "Буремний перевал", який є повнометражною адаптацією культового любовного роману Емілі Бронте — одного з найвідоміших творів світової літератури.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

34-річна Марго Роббі зіграє Кетрін Ерншоу. А ось роль Хіткліфа дісталась 27-річному Джейкобу Елорді.

Проте, як зазвичай буває, деякі користувачі мережі висловили незадоволення вибором акторів. В Мережі вже запропонували свої альтернативи на головну чоловічу роль, серед яких Джонатан Бейлі, Девід Коренсвет і Баррі Кеоган.

Зйомки "Буремного перевалу" розпочнуться у Великій Британії у 2025 році, після того, як Марго народить і відновиться. Проєктом керуватиме режисерка Еміралд Феннелл, яка стала відомою завдяки фільмам "Солтберн" та "Перспективна дівчина".

Варто додати, що наразі налічується понад 40 екранізацій "Буремного перевалу". Востаннє цей культовий роман екранізовували у 2011 році. Тоді роль Кетрін виконала Кая Скоделаріо, а Хіткліфа зіграв Джеймс Хоусон.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, нещодавно Єн Сомерголдер зізнався, чому востаннє з’являвся у кадрі понад 5 років тому. Дізнайтесь, куди зник актор зі "Щоденників вампіра".